Waarom Costa Brava

  • Top uitgaansleven
  • Shoppen en feesten in wereldstad Barcelona
  • Beachclubs, feestcafés, pubs en veel discotheken
Toon 33 vakanties

Zon, zee & strand

Blanes Strand

Blanes Strand

Leg met een gerust hart je handdoek op het 4 kilometer lange strand, het strand van Blanes is uitgestrekt en biedt voor jou en je vrienden alle ruimte! Meestal zijn er kleine kiosken in de buurt waar je iets lekkers kunt halen, handig toch? Wat ook een voordeel is: het strand van Blanes staat bekend als een schoon strand, iedere nacht wordt het strand grondig schoongemaakt.

Lloret de Mar

Lloret de Mar

Het strand van Lloret de Mar is 1 kilometer lang. Het is een gezellig en druk strand waarbij je op een van de strandbedden kunt geniet van een drankje van de strandtenten die je kunt vinden. Als je genoeg hebt van het relaxen op dit strand, dan zijn er genoeg (sportieve) activiteiten die je kunt doen. Jetski, parasailing en natuurlijk de banaan en fly-fish voor een flinke portie adrenaline!

Fenals Strand

Fenals Strand

Ten zuiden van Lloret de Mar ligt het plaatsje Fenals. Het strand, lokaal bekend als Platja de Fenals, is erg mooi en iets rustiger dan het strand van Lloret. Ook hier kun je op strandbedden liggen en zijn de strandtenten vlakbij voor een koel drankje. Ook op het water is er genoeg te beleven, je kunt met een Catamaran het water op of een Sunset Cruise doen.

Malgrat de Mar strand

Malgrat de Mar strand

Het lekkere aan het strand van Santa Susanna en Malgrat de Mar is dat het nooit heel druk is. Zelfs niet in het hoogseizoen. Er zijn altijd strandbedjes over en het water is er erg schoon en van lekkere temperatuur. Ook zijn er veel strandtenten die aan het strand liggen. De Beachparty van Beachmasters is ook op dit strand. En of dat al niet genoeg is kun je ook op een jetski, banaan of fly-fish je prima vermaken op dit strand.

Santa Susanna strand

Santa Susanna strand

Het strand van Santa Susanna is erg mooi en kilometers lang. Bovendien is er een nieuwe boulevard aangelegd met veel winkeltjes en terrassen. Het strand ligt in het verlengde van het strand van Malgrat de Mar. Er is ook genoeg te beleven, zo kun je onder meer waterskiën, parasailen, op de banaan of de jetski.

WEER EN KLIMAAT

ZONUREN

Climate sun hours

TEMPERATUUR

Climate Temperature

ZEEWATERTEMPERATUUR

Climate temperature sea

ZON, ZEE EN STRAND in Costa Brava

Ook benieuwd hoe mooi de stranden zijn aan de Costa Brava en welke temperaturen je kunt verwachten? En hoe aangenaam is het zeewater tijdens je vakantie? Alle zon, zee en strandinformatie van de Costa Brava kun je vinden op deze pagina.