Zon, zee & strand

Starbeach

Starbeach

Als je niet op Star Beach bent geweest, dan klopt er iets niet!Op het bekendste partystrand van Chersonissos moet je zijn geweest! Hier kun je helemaal los op muziek van DJ's zoals Hardwell, Afrojack, Quintino, Sunnery James & Ryan Marciano ,Vato Gonzalez en vele andere. Daarnaast zijn er meerdere faciliteiten, je kunt zelf een tattoo of piercing laten zetten!

Pleasure Beach

Pleasure Beach

Pleasure Beach is hét feeststrand van Malia. Niet alleen kun je hier heerlijk van de zon genieten op je strandbedje, ook zijn er een zwembad, jacuzzi, en een boksring! Bestel wat te eten of een lekkere cocktail bij een van de 3 bars en ga helemaal los op de muziek van de beste DJ's van Malia.

Creta Maris

Creta Maris

Als je even een rustige dag aan het strand wilt doorbrengen, dan is het strand vlakbij het hotel Creta Maris een aanrader. Dit brede en relatief rustige strand is geschikt om eventjes bij te komen na een avond stappen. Het strand ligt aan de westkant van Chersonissos en loopt tot aan het haventje. Ook op het water kun je je prima vermaken met verschillende watersportactiviteiten.

Malia Beach

Malia Beach

Kom heerlijk een dagje tot rust op het grootste zandstrand van Malia. Huur een ligbed en parasol, zwem naar het eilandje net voor de kust, of geniet van een drankje aan één van de vele barretjes. Hier vindt je ook beachbar Dolphin, een bar van Nederlandse eigenaren waar het elke dag een feest is!

WEER EN KLIMAAT

ZONUREN

Climate sun hours

TEMPERATUUR

Climate temperature

ZEEWATERTEMPERATUUR

Climate temperature sea

ZON, ZEE EN STRAND in Chersonissos