Uitgaan

Joy

Joy

Deze club is gevestigd in de Barstreet en één van de bekendste uitgaansgelegenheden van Marmaris. In deze moderne openluchtdiscotheek worden de beste dansplaten gedraaid door bekende DJ’s, als onder andere DJ Jean en Sunnery James. Met zo’n 1000 andere gasten is dit een tent om de hele avond lekker los te gaan!

5

5

9

6

3

Greenhouse

Greenhouse

Greenhouse is één van de grootste clubs in Barstreet waar duizenden muziekliefhebbers zich volop kunnen vermaken. Deze club verandert met de seizoenen mee, zomers wordt de avond begonnen met R&B en popmuziek en gaat dit gaat later op de avond over in House en Techno. Ondertussen zijn er verbluffende licht- en lasershows!

5

5

9

6

3

Bar X

Bar X

Bar X kunnen we zeker wel de beste R&B club in Marmaris noemen. Dans de hele nacht op heerlijke beats. Zeker weten dat je hier nog te vinden bent tot in de vroege uurtjes!

Tiger Tiger

Tiger Tiger

Dans tot laat in de nacht op de lekkerste beats in Tiger Tiger. Deze club is Turks zijn en daardoor zeker niet ongezelliger! De muziek is zeer variërend; van de nieuwste popmuziek tot Reggae en HipHop, ze hebben het hier allemaal. Gegarandeerd een geweldige avond!

FEESTEN EN UITGAAN in Marmaris

De uitgaangsmogelijkheden in Marmaris zijn zo groot, dat geen enkele avond hetzelfde hoeft te zijn. Na een heerlijke dag op het gezellige Longbeach, duik je na zonsondergang het levendige nachtleven in.

First eat, then party
Marmaris is natuurlijk een geweldige bestemming waar je tot vroeg in de ochtend compleet los kunt gaan. Maar om dat te kunnen doen moet eerst een goede bodem gelegd worden. In La Fleur, gelegen in de haven, serveren ze zowel lekkere internationale, als typische Turkse specialiteiten. Verse visschotels, frisse salades, maar ook heerlijke vleesgerechten zijn hier te krijgen. Meer zin in een patatje met? Op de boulevard vind je het Nederlandse restaurant Den Tol. Voor een lekker frikandelletje of kip cordon bleu zit je hier helemaal goed.

De Barstreet
In het oude centrum van Marmaris vind je de Barstreet, dé plek waar je moet zijn voor de beste feesten. De grootste discotheek van Turkije is hier te vinden: Club Joy. Gave lasershows, internationale dj’s en onvergetelijke schuimparty’s.

Feesten op zijn Hollands
Jouw vakantie in Marmaris is natuurlijk niet compleet zonder een echt Hollands feestje in Club Rembrandt. Uiteraard komen hier elke avond de beste meezingers voorbij, maar ook de nieuwste hits uit de top 40 worden hier gedraaid. Regelmatig staan er ook bekende dj’s achter de tafels. Waar je in Marmaris ook uitgaat, overal heb je gegarandeerd een fantastische avond!