Waarom Playa de Palma

  • Een 7 kilometer lang zandstrand
  • Los in de grootste disco's van Europa
  • Raak niet uitgefeest aan de lange boulevard
Toon 1 vakanties

Uitgaan

Heeren van Amstel

Heeren van Amstel

De Heeren van Amstel op Mallorca is altijd ontzettend gezellig! Elke week is er een andere Nederlandse DJ die de avond vult met een mix van verschillende muziek stijlen. Speel je met je vrienden thuis Stef Stuntpiloot? Stef is ook in dit feestcafé aanwezig!

2

3

6

4

1

Shooters

Shooters

Feestcafé Shooters mag je zeker niet missen tijdens je vakantie. Bijna 1000 vakantiegangers kunnen in dit feestcafé genieten van de meest gevarieerde muziek; van House en Top 40 tot Dance en de beste Apres-ski meezingers! Een hoop acties in Shooters met de goedkoopste drankjes, shotjes en leuke gadgets!

2

3

6

4

2

Disco 538

Disco 538

Disco Bar 538 is een populaire discotheek op Mallorca onder de jongeren, 538 is te vinden op de boulevard van El Arenal. Zo’n 400 gasten kunnen dagelijks los gaan op de House en Top 40 nummers van DJ D-Light en DJ A-Matic. Het gezellige Brabantse team in 538 houdt de deuren open tot 6 uur ’s ochtends!

2

3

6

4

2

Veronica

Veronica

Kom samen met je vrienden en bijna 500 anderen feesten in discotheek Veronica, de grootste discotheek van El Arenal. Iedere dag zijn hier gast DJ’s uit Nederland om de vetste R&B, Top40, Hiphop en Nederlandstalige nummers voor je te draaien! Onder andere Tony Star en Mental Theo zijn hier al langs geweest. Veronica is dus zeker een bezoekje waard tijdens je vakantie!

2

3

6

4

2

Club NL

Club NL

Een van de grootste clubs van Mallorca, waar meer dan 800 man de hele avond kunnen dansen op de beste platen. House, Dance, Urban en verschillende andere muziek stijlen komen hier voorbij, dus altijd voor ieder wat wils! DJ´s als Yellow Claw, Feest DJ Ruud, Dyna, Girls Love DJ's & Radical Redemption zorgen zeker voor goede feesten. Meters bier, buckets, goedkope shotjes, niets is te gek.

2

3

6

4

2

MTV Beachhouse

MTV Beachhouse

MTV Beachhouse op Mallorca zorgt voor genoeg entertainment tijdens de avonden. Het barpersoneel zorgt voor spectaculaire dans- en drinkacts en ze maken met veel plezier de lekkerste mix drankjes en cocktails voor je klaar. Met uitzicht op zee en een capaciteit van 600 gasten in deze club kan je je avond doorbrengen in exotische sferen.

2

3

6

4

2

De Bierexpress

De Bierexpress

Altijd een gezellige sfeer te vinden in dit Hollandse café aan de boulevard van El Arenal. Er is een terras om lekker te relaxen en ook een bar buiten waar je eventueel even af kan koelen van het dansen. DJ Petertje zorgt voor de beste Top 40 en Nederlandstalige muziek in dit café.

2

3

6

4

2

De Zaak

De Zaak

Het bekendste Hollandse Feestcafé op Mallorca. Overdag kan je hier genieten van een kopje koffie, biertje of lekkere cocktail en ’s avonds wordt het dak eraf gefeest door bijna 200 vakantiegangers! DJ Arie zorgt voor de feest- en Nederlandstalige muziek.

2

3

6

4

2

Café Slok

Café Slok

Café Slok is een echte huiskroeg van Mallorca, een gezellig Hollands café waar zo’n 100 man dagelijks lekker relaxen en hun biertje of cocktail drinken. Gevestigd aan de boulevard en met diverse Nederlandse DJ’s die de beste Top 40 en Nederlandse meezingers voor je draaien.

2

3

6

4

2

Café Crazy's

Café Crazy's

In het altijd gezellige feestcafé Crazy's loop je de polonaise, krijs je mee op de meezingers en draai je aan het 'rad van zuipen'. Met het 'rad van zuipen' maak jij kans op een goedkoop avondje in de kroeg. Samen met je vrienden en andere feestvierders drink, versier, lach en dans je tijdens de nacht van je leven!

2

3

6

4

2

FEESTEN EN UITGAAN in Playa de Palma

De hotspots van El Arenal
Er zijn zoveel leuke kroegjes en vette discotheken in het naastgelegen El Arenal, dat je bijna niet weet waar je beginnen moet. Maak het jezelf gemakkelijk en ontdek de echte hotspots aan de boulevard tijdens de kroegentocht.