Waarom El Arenal

  • Een 7 kilometer lang zandstrand
  • Los in de grootste disco's van Europa
  • Raak niet uitgefeest aan de lange boulevard
Toon 14 vakanties

Uitgaan

Shooters

Shooters

Avondje stappen in een van de grotere discotheken van El Arenal? Club Shooters ligt midden op de Barstreet en heeft de beste feesten met bekende Nederlandse DJ’s en artiesten! Hier is het altijd druk en gezellig. Go hard or go home!

2

3

6

4

2

Disco 538

Disco 538

Disco Bar 538 is een populaire discotheek onder de jongeren, 538 is te vinden op de boulevard van El Arenal. Dagelijks kun jij los gaan op de House en Top 40 nummers van DJ D-Light en DJ A-Matic. Het gezellige Brabantse team in 538 houdt de deuren open tot 6 uur ’s ochtends!

2

3

6

4

2

Veronica

Veronica

Kom feesten in discotheek Veronica, de grootste discotheek van El Arenal. Iedere dag zijn hier gast DJ’s uit Nederland om de vetste R&B, Top40, Hiphop en Nederlandstalige nummers voor je te draaien! Onder andere Tony Star en Mental Theo zijn hier al langs geweest. Veronica is dus zeker een bezoekje waard tijdens je vakantie!

2

3

6

4

2

Club NL

Club NL

Direct aan de boulevard vind je Club NL, waar DJ's als Dyna, Freddy Moreira en Johhnny 500 de lekkerste Beats tot 06:00 uur s'nachts laten horen! Elke dag feest!

2

3

6

4

2

Beachhouse

Beachhouse

Beachhouse zorgt voor genoeg entertainment tijdens de avonden. Het barpersoneel zorgt voor spectaculaire dans- en drinkacts en ze maken met veel plezier de lekkerste mix drankjes en cocktails voor je klaar. Met uitzicht op zee kun je je avond doorbrengen in exotische sferen.

2

3

6

4

2

Crazy's

Crazy's

Café Crazy’s mag je zeker niet missen tijdens jouw vakantie! In het altijd gezellige feestcafé loop je de polonaise en zing (of krijs) je mee op de meest gevarieerde muziek; van House en Top 40 tot Après-ski meezingers. Met het 'rad van zuipen' maak jij kans op een goedkoop avondje in de kroeg. Drink, versier, lach en dans tijdens de nacht van je leven!

2

3

6

4

2

FEESTEN EN UITGAAN in El Arenal