Waarom Mallorca

  • De vetste kroegen en discotheken
  • Feest in de grootste discotheken van Europa
  • Zonovergoten partyeiland met mooie zandstranden
Toon 15 vakanties

Uitgaan

Shooters

Shooters

Avondje stappen in een van de grotere discotheken van El Arenal? Club Shooters ligt midden op de Barstreet en heeft de beste feesten met bekende Nederlandse DJ’s en artiesten! Hier is het altijd druk en gezellig. Go hard or go home!

2

3

6

4

2

Disco 538

Disco 538

Disco Bar 538 is een populaire discotheek onder de jongeren, 538 is te vinden op de boulevard van El Arenal. Dagelijks kun jij los gaan op de House en Top 40 nummers van DJ D-Light en DJ A-Matic. Het gezellige Brabantse team in 538 houdt de deuren open tot 6 uur ’s ochtends!

2

3

6

4

2

Veronica

Veronica

Kom feesten in discotheek Veronica, de grootste discotheek van El Arenal. Iedere dag zijn hier gast DJ’s uit Nederland om de vetste R&B, Top40, Hiphop en Nederlandstalige nummers voor je te draaien! Onder andere Tony Star en Mental Theo zijn hier al langs geweest. Veronica is dus zeker een bezoekje waard tijdens je vakantie!

2

3

6

4

2

Club NL

Club NL

Direct aan de boulevard vind je Club NL, waar DJ's als Dyna, Freddy Moreira en Johhnny 500 de lekkerste Beats tot 06:00 uur s'nachts laten horen! Elke dag feest!

2

3

6

4

2

Beachhouse

Beachhouse

Beachhouse zorgt voor genoeg entertainment tijdens de avonden. Het barpersoneel zorgt voor spectaculaire dans- en drinkacts en ze maken met veel plezier de lekkerste mix drankjes en cocktails voor je klaar. Met uitzicht op zee kun je je avond doorbrengen in exotische sferen.

2

3

6

4

2

Crazy's

Crazy's

Café Crazy’s mag je zeker niet missen tijdens jouw vakantie! In het altijd gezellige feestcafé loop je de polonaise en zing (of krijs) je mee op de meest gevarieerde muziek; van House en Top 40 tot Après-ski meezingers. Met het 'rad van zuipen' maak jij kans op een goedkoop avondje in de kroeg. Drink, versier, lach en dans tijdens de nacht van je leven!

2

3

6

4

2

Heeren van Amstel

Heeren van Amstel

De Heeren van Amstel op Mallorca is altijd ontzettend gezellig! Elke week is er een andere Nederlandse DJ die de avond vult met een mix van verschillende muziek stijlen. Speel je met je vrienden thuis Stef Stuntpiloot? Stef is ook in dit feestcafé aanwezig!

2

3

6

4

1

Shooters

Shooters

Feestcafé Shooters mag je zeker niet missen tijdens je vakantie. Bijna 1000 vakantiegangers kunnen in dit feestcafé genieten van de meest gevarieerde muziek; van House en Top 40 tot Dance en de beste Apres-ski meezingers! Een hoop acties in Shooters met de goedkoopste drankjes, shotjes en leuke gadgets!

2

3

6

4

2

Disco 538

Disco 538

Disco Bar 538 is een populaire discotheek op Mallorca onder de jongeren, 538 is te vinden op de boulevard van El Arenal. Zo’n 400 gasten kunnen dagelijks los gaan op de House en Top 40 nummers van DJ D-Light en DJ A-Matic. Het gezellige Brabantse team in 538 houdt de deuren open tot 6 uur ’s ochtends!

2

3

6

4

2

FEESTEN EN UITGAAN in Mallorca

Overdag relaxen op het strand en ’s avonds heerlijk uitgaan. El Arenal is dan jouw ultieme vakantiebestemming! Mallorca heeft zoveel te bieden, dat je je hier zeker niet snel zult vervelen. De hotspots van El Arenal Er zijn zoveel leuke kroegjes en vette discotheken in El Arenal, dat je bijna niet weet waar je beginnen moet. Maak het jezelf gemakkelijk en ontdek de echte hotspots aan de boulevard tijdens de kroegentocht en Dutchnight. Tijdens de kroegentocht zetten we de gezelligste cafés van het eiland compleet op zijn kop. Bij binnenkomst staat overal een lekker welkomstdrankje op je te wachten, zodat je elk feest meteen goed kunt beginnen! Tijdens de Dutchnight zijn de clubs aan de beurt met elke week een top-dj uit Nederland. Megadiscotheek BCM is met haar vette (laser)shows ook een echte topper en deze zullen we dan ook eens goed op haar grondvesten laten schudden. Voor deze discotheek wordt alleen al een nacht gereserveerd! Geweldige nachten Na deze twee onvergetelijke avonden weet je precies waar je zijn moet. Helemaal losgaan op de Nederlandse meezingers in feestcafé de Heeren van Amstel? Genieten van de heerlijke cocktails van Shooters? Of was de Beachhouse de absolute topper? Waar je ook heen gaat tijdens het uitgaan, in El Arenal beleef je ongetwijfeld geweldige nachten!