Uitgaan

Heineken Café

Heineken Café

Dit is dé feestkroeg voor de Nederlanders in Playa Del Inglés! Van muziek tot aan het personeel en de artiesten binnen dit café; alles is Nederlands. Even lekker chillen op het terras, een biertje drinken aan de bar, los gaan op de dansvloer met 300 anderen en los gaan bij optredens van de beste artiesten? Allemaal mogelijk in dit café!

4

4

8

3

3

Feestcafé Shooters

Feestcafé Shooters

Feestcafé Shooters: de stamkroeg van Beachmasters! In deze Nederlandse kroeg in uitgaans- en winkelcentrum Plaza is er altijd een feestje. Lekker dansen, drinken en gek doen met andere gasten.. Het dak gaat er af!

4

4

8

3

3

Scandic Disco Pub

Scandic Disco Pub

Scandic is een gezellige disco die vooral onder Scandinavische gasten erg populair is. Met schuimfeesten en andere thema avonden is hier altijd een goede feest sfeer te vinden tot in de vroege uurtjes. Met een paar honderd man kan je hier helemaal los gaan op de beste muziek!

3

3

0

4

3

Pacha

Pacha

Één van de meest populaire discotheken op Gran Canaria. Deze club organiseert grote events en feesten met de beste artiesten. Lekker relaxen op het terras, of de hele avond dansen op de lekkerste house, electro- en dancebeats! In deze club kunnen honderden gasten helemaal los gaan met de beste DJ’s als onder andere David Guetta!

5

5

9

6

3

ZigZags

ZigZags

Deze grote club mag je ook zeker niet missen tijdens je vakantie, dit is de tent waar het allemaal gebeurt, gelegen in het uitgaanscentrum Plaza! Een super gezellige sfeer met muziek dat wordt verzorgd door bekende DJ’s als Vato Gonzalez, DJ Jean, Quintino en Darkraver. Met leuke acts elke avond en fantastische lichtshows zetten ze de tent op z’n kop!

5

5

8

6

3

China White

China White

Nog één van de grootste clubs op het eiland, China White, een trendy discotheek met veel internationale gasten. In deze club kunnen zo’n 250 feestgangers genieten van de grotendeels witte inrichting en de lekkerste drankjes. Tot diep in de nacht dansen op de nieuwste HipHop en R&B? Dan zit je goed in deze club!

5

5

9

6

3

FEESTEN EN UITGAAN in Playa del Inglés

Tot zonsopgang uitgaan doe je natuurlijk in Playa del Inglés! Deze prachtige bestemming beschikt over alle ingrediënten voor jouw ultieme feestvakantie. Nederlandse kroegen, Engelse pubs, megadiscotheken.Je vindt ze in Playa del Inglés. Oneindig veel feestmogelijkheden Playa del Inglés heeft meer dan 150 kroegen en verscheidene discotheken, waar je tot diep in de nacht kunt losgaan. Zowel de bars als clubs sluiten niet voor 03:30 uur, zodat je elke avond verzekerd bent van een onvergetelijk feest. Döner, pasta of vis? Rondom de vele uitgaanscentra zijn er genoeg eettentjes te vinden waar je de nodige energie kunt halen voor een nacht flink doorhalen. Broodjes döner, burgers bij de Burger King, kroketten of frikandellen, alles is er te krijgen. Wil je liever ergens gezellig zitten? Dan zijn er meerdere vis-, steak- en Italiaanse restaurants te vinden. Hollandse meezingers en lekkere dancebeats Begin je avond met een fantastisch Hollands feestje in de Heineken Bar. In deze oerhollandse kroeg ga je compleet los op de beste meezingers en de nieuwste zomerhits. Na een paar lekkere drankjes en jouw eigen versie van André Hazes ga je door naar Pacha. Hier dans je verder op de lekkerste house, electro- en dancebeats. Even toe aan wat anders? Dan is Zig Zag een aanrader. Hier kun je ongeremd feesten. En bezoek ook eens de Beachmasters stamkroeg Shooters!