Waarom Salou

  • Feest mee in de megagrote discotheken van Salou
  • Waanzinnig mooie baai met palmbomen en boulevard
  • Geen last van heimwee met zoveel Hollandse barretjes en restaurants
Toon 0 vakanties

Uitgaan

´t Gat

´t Gat

Feestcafé ‘t Gat van Nederland in Salou is de stamkroeg van Beachmasters op deze feestbestemming. Deze kroeg organiseert de vetste thema-feesten als een Snow Party, Flugel party, Tropical Party, Horror Party, Bier feesten en nog veel meer! Ga met met meer dan 200 man los in deze kroeg op Nederlandstalig, Dance en Top 40 muziek.

2

3

6

4

2

Snoepy´s

Snoepy´s

Snoepy´s Music Factory in Salou is een grote club met 4 verschillende zalen, waar je je als muziek/ en dansliefhebber helemaal uit kan leven! Snoepy´s is een zeer bekende club aan de Costa, mede door de spectaculaire feesten die georganiseerd worden. Zeker de moeite waard om hier een avondje te stappen!

3

3

6

4

3

Pacha

Pacha

Pacha heeft zeker de grootste capaciteit, zo’n 8000 man kunnen hier de hele avond en nacht uit hun dak gaan. Naast de grote zaal zijn er nog 4 kleinere zalen voor de variatie in deze grote club. Ook zijn er regelmatig spectaculaire licht- en lasershows, 5 barren en de meest bekende DJ’s, hier kan je gewoon volop genieten!

3

3

6

4

3

Ski Hut

Ski Hut

Met een hoop Nederlandstalig en Skihut muziek is het altijd feest in de Ski Hut van Salou! Met DJ’s en artiesten als onder andere Sascha Visser, Jody Bernal, de Lawine Boys en Jeroen Post. Regelmatig zijn er bekende Special Guests in deze kroeg te vinden! Verschillende thema-feesten en wedstrijden zorgen voor genoeg entertainment in de avonden.

2

3

6

4

2

Busstop

Busstop

Een leuke club voor de echte Dance en House liefhebbers, met bijna 300 man kan je hier helemaal uit je dak gaan! Zeer goede prijzen voor de drankjes en de kroeg is naast de Nederlanders ook erg populair bij de Engelsen.

2

3

6

4

2

Kiss

Kiss

Deze internationale kroeg draait vooral de nieuwste Top 40 hits. Er worden verschillende feesten georganiseerd als bijvoorbeeld een Popcorn party of T-shirt party. Even chillen of helemaal los gaan met al je vrienden moet hier zeker lukken!

2

3

6

4

2

Tropical

Tropical

Mooie en luxe club in Salou met regelmatig te gekke feesten, deze club mag je zeker niet missen tijdens je vakantie! Met zo’n 1000 andere gasten ga je op 4 verdiepingen in deze club helemaal los op de beste House muziek.

3

3

6

4

3

Pachito / La Cage

Pachito / La Cage

Ook zin om eens in de echte Spaanse sfeer te komen? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Club Pachito La Cage. Ook populair onder de lokale bevolking door de veelal Spaanse muziek en Dance in de verschillende moderne zalen.

3

3

6

4

3

FEESTEN EN UITGAAN in Salou