Uitgaan

Moef Gaga

Moef Gaga

Een grote club waar regelmatig hele vette feesten met bekende DJ’s worden gegeven. Moef GaGa zorgt altijd voor spectaculaire lasershows en andere verrassingen tijdens je avond. Als je van Top 40 en House muziek houdt, moet je hier zeker binnen stappen met je vrienden!

3

3

6

5

3

Cartoon

Cartoon

Zin in een avond vol gezelligheid? Kom dan naar Apres Ski bar Cartoon. Met bijna 300 gasten kan je hier los gaan bij te gekke live optredens, de beste DJ’s en gezellige thema-feesten! Doe in deze bar mee met de Meter Bier Wedstrijd met je vrienden.

2

3

3

3

3

Tropics

Tropics

Tropics zorgt iedere avond weer voor een feestje! Hier komen alleen de beste internationale dj’s draaien als Afrojack, Steve Aoki of the Partysquad. Ieder avond is er een ander thema. Berucht zijn de neonfeesten en schuimparty’s.

3

4

6

6

3

Bumpers

Bumpers

Ready to party? Ga dan naar Bumpers en beleef een onvergetelijke avond! Er is een clubgedeelte en een open air lounge gedeelte. Gooi je heupen los op de glazen dansvloer bovenop een aquarium vol vissen!

3

3

6

5

3

Londoner

Londoner

Londoner is de kleinste van de 4 koningsdiscotheken in Lloret de Mar. Klein maar fijn zeggen we, want juist daardoor hangt er een heerlijke sfeer en draaien ze de meest dansbare en vooral lekkere muziek! Midden op de hoofdstraat, dus niet te missen!

FEESTEN EN UITGAAN in Lloret de Mar