Waarom Blanes

  • De Nederlandse hotspot aan de Costa
  • Ga uit je dak in de gezellige kroegen
  • Botanische tuinen en de rots van Blanes
Toon 0 vakanties

Uitgaan

Arena

Arena

Discotheek Arena bestaat uit 2 arena's waar je helemaal los kunt gaan. In de grote en kleine zaal kun je genieten van de laatste hits. De meest gedraaide muziekstijlen zijn House, Latin en Top 40. Ook komen er regelmatig bekende DJ's over de vloer, onder andere Vato Gonzales, Quintino en La Fuente.

3

4

6

4

3

Gotcha

Gotcha

Gotcha is hét Hollandse feestcafe in Blanes! Naast de bar is er ook een heel groot terras met loungebanken aanwezig, dus ook als je wilt relaxen zit je hier goed. Er wordt vooral feestmuziek, Nederlandstalig en Top 40 gedraaid door de DJ. Met een clubcard profiteer je tijdens de piekuren van zeer scherpe aanbiedingen die flink onder de normale drankprijzen liggen.

2

2

6

4

2

Holland Beachhouse

Holland Beachhouse

Holland Beachhouse is naar eigen zeggen de gezelligste kroeg in Blanes. Of dat echt zo is, daar moet je zelf natuurlijk achter komen. Het is een feestcafé waar je naast Nederlandstalig ook regelmatig een après-ski hits kunt verwachten. Er is ook een terras waar veel gebruik van wordt gemaakt.

2

2

5

4

2

Club Essencia

Club Essencia

Een van de grotere clubs in Blanes waar jij een feestje kunt bouwen. De meest gedraaide muziekstijlen zijn Dance en R&B. Let op: toegang is vanaf 18 jaar. Als herinnering aan je bezoek aan deze club kun je op de foto met je vrienden of vriendinnen, deze foto kun je dan terugvinden op de Facebookpagina van Club Essencia.

3

4

6

4

3

Long Beach

Long Beach

Voor verrukkelijke cocktails tegen een klein prijsje kun je terecht bij Long Beach aan de boulevard. Hier shaken ze bijvoorbeeld mojito’s in alle smaken. Al voor €5,- heb je een cocktail. Mojito banaan iemand?

3

4

5

4

3

FEESTEN EN UITGAAN in Blanes