Waarom Costa Brava

  • Top uitgaansleven
  • Shoppen en feesten in wereldstad Barcelona
  • Beachclubs, feestcafés, pubs en veel discotheken
Toon 33 vakanties

Uitgaan

Arena

Arena

Discotheek Arena bestaat uit 2 arena's waar je helemaal los kunt gaan. In de grote en kleine zaal kun je genieten van de laatste hits. De meest gedraaide muziekstijlen zijn House, Latin en Top 40. Ook komen er regelmatig bekende DJ's over de vloer, onder andere Vato Gonzales, Quintino en La Fuente.

3

4

6

4

3

Gotcha

Gotcha

Gotcha is hét Hollandse feestcafe in Blanes! Naast de bar is er ook een heel groot terras met loungebanken aanwezig, dus ook als je wilt relaxen zit je hier goed. Er wordt vooral feestmuziek, Nederlandstalig en Top 40 gedraaid door de DJ. Met een clubcard profiteer je tijdens de piekuren van zeer scherpe aanbiedingen die flink onder de normale drankprijzen liggen.

2

2

6

4

2

Holland Beachhouse

Holland Beachhouse

Holland Beachhouse is naar eigen zeggen de gezelligste kroeg in Blanes. Of dat echt zo is, daar moet je zelf natuurlijk achter komen. Het is een feestcafé waar je naast Nederlandstalig ook regelmatig een après-ski hits kunt verwachten. Er is ook een terras waar veel gebruik van wordt gemaakt.

2

2

5

4

2

Club Essencia

Club Essencia

Een van de grotere clubs in Blanes waar jij een feestje kunt bouwen. De meest gedraaide muziekstijlen zijn Dance en R&B. Let op: toegang is vanaf 18 jaar. Als herinnering aan je bezoek aan deze club kun je op de foto met je vrienden of vriendinnen, deze foto kun je dan terugvinden op de Facebookpagina van Club Essencia.

3

4

6

4

3

Long Beach

Long Beach

Voor verrukkelijke cocktails tegen een klein prijsje kun je terecht bij Long Beach aan de boulevard. Hier shaken ze bijvoorbeeld mojito’s in alle smaken. Al voor €5,- heb je een cocktail. Mojito banaan iemand?

3

4

5

4

3

Moef Gaga

Moef Gaga

Een grote club waar regelmatig hele vette feesten met bekende DJ’s worden gegeven. Moef GaGa zorgt altijd voor spectaculaire lasershows en andere verrassingen tijdens je avond. Als je van Top 40 en House muziek houdt, moet je hier zeker binnen stappen met je vrienden!

3

3

6

5

3

Cartoon

Cartoon

Zin in een avond vol gezelligheid? Kom dan naar Apres Ski bar Cartoon. Met bijna 300 gasten kan je hier los gaan bij te gekke live optredens, de beste DJ’s en gezellige thema-feesten! Doe in deze bar mee met de Meter Bier Wedstrijd met je vrienden.

2

3

3

3

3

Tropics

Tropics

Tropics zorgt iedere avond weer voor een feestje! Hier komen alleen de beste internationale dj’s draaien als Afrojack, Steve Aoki of the Partysquad. Ieder avond is er een ander thema. Berucht zijn de neonfeesten en schuimparty’s.

3

4

6

6

3

Bumpers

Bumpers

Ready to party? Ga dan naar Bumpers en beleef een onvergetelijke avond! Er is een clubgedeelte en een open air lounge gedeelte. Gooi je heupen los op de glazen dansvloer bovenop een aquarium vol vissen!

3

3

6

5

3

FEESTEN EN UITGAAN in Costa Brava

Ook benieuwd hoe goed je kunt feesten en uitgaan aan de Costa Brava? Bekijk hier de discotheken en kroegen die je in deze streek kunt vinden en hoe je met de Beachmasters clubcard veel voordeel hebt tijdens het feesten en uitgaan.