Waarom Albufeira

  • Relaxen op goudgele stranden
  • Knallen in Old Town en op de Strip
  • Beter bekend als Albufissa en Knalbufeira
Toon 7 vakanties

Uitgaan

CELEBRATION

CELEBRATION

Een Nederlands feestcafé in het nieuwe centrum van Albufeira. Als je even lekker wilt relaxen kan je met je cocktail op het terras gaan zitten, wil je met een paar honderd andere gasten los gaan op de Hollandse meezingers? Dan moet je richting de gezellige dansvloer!

3

3

5

4

2

KISS

KISS

Een spectaculaire club die je zeker niet mag missen tijdens je vakantie! Ga helemaal los met je vrienden en meer dan duizend andere gasten op de beste Dance en Urban platen. Goede DJ’s, spectaculaire feesten, licht- en lasershows en nog veel meer zorgen zeker voor een top avond!

3

3

5

4

2

FIESTA

FIESTA

Een mooie Club in oud Albufeira met mooie moderne uitstraling. Zeker de moeite waard om deze club te bezoeken! De beste DJ’s komen hier om te draaien, de lekkerste drankjes worden voor je gemaakt en met honderden anderen kan je helemaal los gaan op de beste Dance en nieuwste hits!

3

3

5

4

2

HEAVEN

HEAVEN

Feesten tot 7 uur 's ochtends? Dat kan in Heaven. Club Heaven is één van de mooiste clubs van Albufeira en ligt aan de Strip. Regelmatig treden er bekende DJ's op om samen met jou de hele avond uit hun plaat te gaan. Dit moet je echt meemaken.

3

3

5

4

2

LIBERTOS

LIBERTOS

Een hele mooie club in Albufeira, zowel erg populair bij lokale bevolking als bij de toeristen. In deze moderne club kunnen bijna 1000 gasten elke avond de beste feesten meemaken! Variërende muziek, van R&B tot tot Funky House, een bezoekje aan deze discotheek mag eigenlijk niet missen tijdens je vakantie.

3

3

5

4

2

BLOOPERS

BLOOPERS

In hartje van het oude centrum van Albufeira vind je het Hollandse Feestcafé van deze bestemming; Bloopers! Zin in een Hollandse avond? Vele Hollandse meezingers en bijna 200 gasten zorgen gegarandeerd voor een feest!

3

3

5

4

2

TWIST

TWIST

Een leuke bar die vaak helemaal vol staat! Het enthousiaste barpersoneel zorgt voor entertainment tijdens de avond. Te gekke DJ´s en bands zorgen hier gegarandeerd voor de beste feesten! Verschillende muziekstijlen worden hier gedraaid, dus voor ieder wat wils.

3

3

5

4

2

DOMINO'S BAR

DOMINO'S BAR

In Domino´s Bar is het altijd een feest. Algarve´s DJ Richard zorgt voor de beste platen tijdens jouw avond uit met je vrienden! Grote bar waar je met bijna 400 andere vakantiegangers los kan gaan. Binnen is alles vernieuwd in Urban design en ze hebben geweldige licht- en geluid systemen.

3

3

5

4

2

RENO'S

RENO'S

Ideaal gelegen op de Strip van Albufeira, Reno’s Bar. Zoals ze zelf zeggen bieden ze een zeer gevarieerd entertainment in het nachtleven van Albufeira. Lokale DJ’s draaien hier wekelijks, een mooie dansvloer en ook aan karaoke ontkom je hier niet! Gegarandeerd een gezellige avond met je vrienden!

3

3

5

4

2

LA BAMBA

LA BAMBA

Overdag een heerlijke plek om lekker te loungen, een snack te nemen of lekker te dineren op het terras. ’s Nachts gaat het feest los in La Bamba en kunnen een paar honderd man de hele nacht dansen op de beste beats van de DJ! Mooie dansvloer, speciale effecten, licht- en lasershows zorgen voor genoeg entertainment.

3

3

5

4

2

FEESTEN EN UITGAAN in Albufeira