Waarom Algarve

  • Gezellige dorpjes met witte huisjes
  • Honderden kilometers prachtig zandstrand!
  • Geniet van het uitgaansleven in de barstreet van Albufeira
Toon 7 vakanties

Uitgaan

CELEBRATION

CELEBRATION

Een Nederlands feestcafé in het nieuwe centrum van Albufeira. Als je even lekker wilt relaxen kan je met je cocktail op het terras gaan zitten, wil je met een paar honderd andere gasten los gaan op de Hollandse meezingers? Dan moet je richting de gezellige dansvloer!

3

3

5

4

2

KISS

KISS

Een spectaculaire club die je zeker niet mag missen tijdens je vakantie! Ga helemaal los met je vrienden en meer dan duizend andere gasten op de beste Dance en Urban platen. Goede DJ’s, spectaculaire feesten, licht- en lasershows en nog veel meer zorgen zeker voor een top avond!

3

3

5

4

2

FIESTA

FIESTA

Een mooie Club in oud Albufeira met mooie moderne uitstraling. Zeker de moeite waard om deze club te bezoeken! De beste DJ’s komen hier om te draaien, de lekkerste drankjes worden voor je gemaakt en met honderden anderen kan je helemaal los gaan op de beste Dance en nieuwste hits!

3

3

5

4

2

HEAVEN

HEAVEN

Feesten tot 7 uur 's ochtends? Dat kan in Heaven. Club Heaven is één van de mooiste clubs van Albufeira en ligt aan de Strip. Regelmatig treden er bekende DJ's op om samen met jou de hele avond uit hun plaat te gaan. Dit moet je echt meemaken.

3

3

5

4

2

LIBERTOS

LIBERTOS

Een hele mooie club in Albufeira, zowel erg populair bij lokale bevolking als bij de toeristen. In deze moderne club kunnen bijna 1000 gasten elke avond de beste feesten meemaken! Variërende muziek, van R&B tot tot Funky House, een bezoekje aan deze discotheek mag eigenlijk niet missen tijdens je vakantie.

3

3

5

4

2

BLOOPERS

BLOOPERS

In hartje van het oude centrum van Albufeira vind je het Hollandse Feestcafé van deze bestemming; Bloopers! Zin in een Hollandse avond? Vele Hollandse meezingers en bijna 200 gasten zorgen gegarandeerd voor een feest!

3

3

5

4

2

TWIST

TWIST

Een leuke bar die vaak helemaal vol staat! Het enthousiaste barpersoneel zorgt voor entertainment tijdens de avond. Te gekke DJ´s en bands zorgen hier gegarandeerd voor de beste feesten! Verschillende muziekstijlen worden hier gedraaid, dus voor ieder wat wils.

3

3

5

4

2

DOMINO'S BAR

DOMINO'S BAR

In Domino´s Bar is het altijd een feest. Algarve´s DJ Richard zorgt voor de beste platen tijdens jouw avond uit met je vrienden! Grote bar waar je met bijna 400 andere vakantiegangers los kan gaan. Binnen is alles vernieuwd in Urban design en ze hebben geweldige licht- en geluid systemen.

3

3

5

4

2

RENO'S

RENO'S

Ideaal gelegen op de Strip van Albufeira, Reno’s Bar. Zoals ze zelf zeggen bieden ze een zeer gevarieerd entertainment in het nachtleven van Albufeira. Lokale DJ’s draaien hier wekelijks, een mooie dansvloer en ook aan karaoke ontkom je hier niet! Gegarandeerd een gezellige avond met je vrienden!

3

3

5

4

2

FEESTEN EN UITGAAN in Algarve

Je beleeft onvergetelijke nachten tijdens het uitgaan in Albufeira. Deze hotspot in Portugal is al jaren één van de topbestemmingen van Beachmasters en niet zonder reden. Na een week lang feesten ben je gegarandeerd nog lang niet uitgekeken op Albufeira.

Albufeira by night
Wanneer de avond valt komt het centrum tot leven. In Praia da Oura, het nieuwe gedeelte van Albufeira, vind je de Strip, dé straat waar het allemaal gebeurt. Maar voor dat je hier naartoe gaat, begin je met een lekker cocktailtje in het Nederlandse feestcafé Bloopers. De gezellige sfeer, de klassieke meezingers en de lekkerste Top 40 hits zorgen alvast voor een knallend begin van je avond.

Na Bloopers ga je door richting de stuntende barmannen van Wild & Co. Hier ga je helemaal los op de nieuwste zomertracks, terwijl een barman een lekker drankje voor je mixt. Daarna nog niet uitgefeest? Tot diep in de nacht draaien de twee DJ’s van discotheek Kiss al jouw favoriete nummers.

Even opladen
Voordat je je helemaal laat gaan op de Strip, kun je wel wat extra energie gebruiken. In het centrum van Albufeira kun je echt heerlijk eten. Chinese, Italiaanse, maar ook Hollandse restaurants zijn hier te vinden. Maar ook de Portugese keuken en dan vooral de Kip Piri-Piri is zeker het proberen waard. Met zoveel uitgaangsmogelijkheden ga je in Albufeira elke avond helemaal los!