Waarom St. Julians

  • Stappen till you drop in Paceville
  • Perfecte zon-, cultuur-, feest- & chillvakantie
  • Spot bekende DJ's in één van de superdiscotheken
Toon 0 vakanties

Uitgaan

St. Julians heeft zoveel uitgaansmogelijkheden dat je hier elke avond tot diep in de nacht kunt feesten! The place to be is de wijk Paceville, die tussen de St. Julians baai en St. George’s baai te vinden is. De perfecte manier om alle hotspots van St. Julians te ontdekken is natuurlijk tijdens de kroegentocht. Deze avond zetten we de leukste cafés en bars van deze badplaats helemaal op zijn kop!

Footloose

Footloose

Footloose Bar is een gezellige tent waar veel Nederlanders naar toe gaan. Hier kun jij helemaal los gaan op de nieuwste Top 40 hits en dance muziek! Er zijn zeer regelmatig acties met de lekkerste drankjes.

3

3

4

4

2

Gianpula

Gianpula

Heb je zin om echt te clubben en wil je weg van de weekenddrukte van St. Julians? Ontdek de mooiste en grootste openluchtdiscotheek van Malta. Stappen zoals de Maltezen het doen tot in de late uurtjes! DJ’s als Bob Sinclar, Deadmouse, Axwell en nog veel meer zorgen hier voor de beste feesten.

3

3

4

4

2

Qube Bar

Qube Bar

Qube Bar is een mooie vodkabar in St. Julians waar de avond voornamelijk gevuld wordt met de beste dance en house muziek. Deze bar heeft een beneden- en bovenverdieping waar je gegarandeerd een feestje kan bouwen! Uiteraard kan je hier elk vodka shotje krijgen wat je wilt hebben.....

3

3

4

4

2

Fuego

Fuego

Malta's enige echte salsabar is Fuego. Ben je niet zo soepel in de heupen dan kun je hier zelfs danslessen volgen. Of je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon bij een drankje te houden want de cocktails zijn verrukkelijk en de loungebanken zitten fantastisch.

3

3

4

3

2

FEESTEN EN UITGAAN in St. Julians