Waarom Sliema

  • De vetste watersportactiviteiten
  • Chillen op de mooiste stranden van Malta
  • 24 uur per dag stappen in het uitbundige uitgaansleven
Toon 0 vakanties

Uitgaan

Footloose

Footloose

Footloose Fun Bar is een gezellige tent waar veel Nederlanders naar toe gaan. Rond de 500 man kunnen hier helemaal los gaan op de nieuwste Top 40 hits en dance muziek! Er zijn zeer regelmatig acties met de lekkerste drankjes.

3

3

4

4

2

Gianpula

Gianpula

Deze discotheek mag je zeker niet missen tijdens je vakantie! Gianpula is de grootste openluchtdiscotheek van Malta. DJ’s als Bob Sinclar, Deadmouse, Axwell en nog veel meer zorgen hier voor de beste feesten.

3

3

4

4

2

Qube Bar

Qube Bar

Qube Bar is een mooie vodkabar in St. Julians waar de avond voornamelijk gevuld wordt met de beste dance en house muziek. Deze bar heeft een beneden- en bovenverdieping waar je met je vrienden en 400 andere gasten gegarandeerd een feestje kan bouwen! Uiteraard kan je hier elk vodka shotje krijgen wat je wilt hebben.

3

3

4

4

2

Bar Native

Bar Native

Een grote Spaanse bar in St. Julians waar je heerlijk een hapje kunt eten of lekker met je vrienden op stap kunt. Ongeveer 700 gasten kunnen in deze bar genieten van de Spaanse muziek, salsa, reggeaton en dance muziek. Voor de salsa liefhebbers is er een speciale salsa bar!

3

3

4

4

2

Nordic Bar

Nordic Bar

Deze bar moet je ook eens gezien hebben, de Scandinavische bar Nordic. Ook deze bar heeft 2 verdiepingen en draait gevarieerde muziek; van dance tot oldies! Ze organiseren allemaal verschillende thema-avonden en hebben een uitgebreide shotjeskaart!

3

3

4

4

2

Black Bull Pub

Black Bull Pub

Black Bull is een restaurant en pub, waar je met je vrienden kan dineren of genieten van een lekker drankje op het lounge terras. Er wordt hier veel lounge muziek en Spaanse muziek gedraaid. Elke dag van 18.00 tot 22.00 heb je de 2e cocktail gratis!

3

3

4

4

2

FEESTEN EN UITGAAN in Sliema

Sliema heeft zoveel uitgaansmogelijkheden dat je hier elke avond tot diep in de nacht kunt feesten! The place to be is de wijk Paceville, die tussen de St. Julians baai en St. George’s baai te vinden is.

Lounge, house en R&B
De perfecte manier om alle hotspots van Sliema te ontdekken is natuurlijk tijdens de kroegentocht. Deze avond zetten we de leukste cafés en bars van deze badplaats helemaal op zijn kop! In Havana Bar draaien ze de lekkerste hiphop en R&B en ook de zwoelere latintunes. In Footloose ga je even terug in de tijd, richting de jaren ’80. Klassiekers van onder andere Abba en Wham! komen uiteraard voorbij. In 7 rooms kun je even heerlijk loungen op de relaxte muziek om daarna weer te knallen in Qube!

Onvergetelijke activiteiten
Ook in Sliema staat Beachmasters garant voor geweldige activiteiten. De avond die je zeker niet mag missen is discotheek Numero Uno. Tijdens deze avond ontdek je de vetste openlucht discotheek van Malta, dat zich midden op het eiland bevindt. Tot in de vroege ochtend ga je hier helemaal los op de lekkerste beats van top dj’s als Tiësto, Bob Sinclair and many more.

Dat is natuurlijk nog lang niet alles. Ook de Party Night is super! Zoals de naam al zegt wordt het één groot onvergetelijk feest! Een aantal spectaculaire acts gaan jou de avond van je leven bezorgen. Welke dat zijn? Just come and find out…

Terwijl de zon achter de zee verdwijnt..
In Sliema zul je genoeg leuke eetgelegenheden vinden, zowel in het centrum als aan de boulevard. Wil je ook nog van een prachtig uitzicht over de zee kunnen genieten? Zoek dan een restaurantje op aan de baai van Spinola. Het beeld van de zon die verdwijnt achter de helderblauwe zee, maakt het begin van jou avond helemaal compleet. Daarna kun je helemaal los wanneer je uitgaat in Sliema!