Waarom Malta

  • Ontdek naast Malta ook de eilandjes Gozo en Comino
  • Altijd feest in de gezellige Barstreet in de wijk Paceville
  • Ga op duik- of snorkelavontuur in de prachtige onderwaterwereld
Toon 0 vakanties

Uitgaan

Footloose

Footloose

Footloose Fun Bar is een gezellige tent waar veel Nederlanders naar toe gaan. Rond de 500 man kunnen hier helemaal los gaan op de nieuwste Top 40 hits en dance muziek! Er zijn zeer regelmatig acties met de lekkerste drankjes.

3

3

4

4

2

Gianpula

Gianpula

Deze discotheek mag je zeker niet missen tijdens je vakantie! Gianpula is de grootste openluchtdiscotheek van Malta. DJ’s als Bob Sinclar, Deadmouse, Axwell en nog veel meer zorgen hier voor de beste feesten.

3

3

4

4

2

Qube Bar

Qube Bar

Qube Bar is een mooie vodkabar in St. Julians waar de avond voornamelijk gevuld wordt met de beste dance en house muziek. Deze bar heeft een beneden- en bovenverdieping waar je met je vrienden en 400 andere gasten gegarandeerd een feestje kan bouwen! Uiteraard kan je hier elk vodka shotje krijgen wat je wilt hebben.

3

3

4

4

2

Bar Native

Bar Native

Een grote Spaanse bar in St. Julians waar je heerlijk een hapje kunt eten of lekker met je vrienden op stap kunt. Ongeveer 700 gasten kunnen in deze bar genieten van de Spaanse muziek, salsa, reggeaton en dance muziek. Voor de salsa liefhebbers is er een speciale salsa bar!

3

3

4

4

2

Nordic Bar

Nordic Bar

Deze bar moet je ook eens gezien hebben, de Scandinavische bar Nordic. Ook deze bar heeft 2 verdiepingen en draait gevarieerde muziek; van dance tot oldies! Ze organiseren allemaal verschillende thema-avonden en hebben een uitgebreide shotjeskaart!

3

3

4

4

2

Black Bull Pub

Black Bull Pub

Black Bull is een restaurant en pub, waar je met je vrienden kan dineren of genieten van een lekker drankje op het lounge terras. Er wordt hier veel lounge muziek en Spaanse muziek gedraaid. Elke dag van 18.00 tot 22.00 heb je de 2e cocktail gratis!

3

3

4

4

2

St. Julians heeft zoveel uitgaansmogelijkheden dat je hier elke avond tot diep in de nacht kunt feesten! The place to be is de wijk Paceville, die tussen de St. Julians baai en St. George’s baai te vinden is. De perfecte manier om alle hotspots van St. Julians te ontdekken is natuurlijk tijdens de kroegentocht. Deze avond zetten we de leukste cafés en bars van deze badplaats helemaal op zijn kop!

Footloose

Footloose

Footloose Bar is een gezellige tent waar veel Nederlanders naar toe gaan. Hier kun jij helemaal los gaan op de nieuwste Top 40 hits en dance muziek! Er zijn zeer regelmatig acties met de lekkerste drankjes.

3

3

4

4

2

Gianpula

Gianpula

Heb je zin om echt te clubben en wil je weg van de weekenddrukte van St. Julians? Ontdek de mooiste en grootste openluchtdiscotheek van Malta. Stappen zoals de Maltezen het doen tot in de late uurtjes! DJ’s als Bob Sinclar, Deadmouse, Axwell en nog veel meer zorgen hier voor de beste feesten.

3

3

4

4

2