Uitgaan

SAINT & SINNER

SAINT & SINNER

Midden in het centrum van Porec, aan de waterkant vind je Saint & Sinner. Een moderne half openlucht club met een groot terras waar je heerlijk kan eten en de lekkerste drankjes kan krijgen! Ga met 600 andere gasten helemaal los op de Elektromuziek in deze club. Lekker op het terras met een cocktail, grote videoschermen en een prachtig uitzicht, dit mag je niet missen!

2

2

5

4

2

CLUB VILLA

CLUB VILLA

Altijd al met bijna 1000 anderen willen dansen onder de sterren? In deze openlucht club aan het water is dat mogelijk. Met varierende muziek van House, Urban en R&B is hier voor ieder wat wils. Zin om wat rustiger aan te doen? Geniet lekker op het terras met een drankje!

2

2

5

4

2

BYBLOS

BYBLOS

Een hele grote club in Porec, hier kunnen wel 3000 gasten in. Deze club is half in de openlucht en de bekendste DJ’s als Fedde le Grand, Chuckie en David Guetta draaien hier de vetste platen! Houd je van House? Dan zit je in deze mooie club zeker goed!

2

2

5

4

2

Palazzo

Palazzo

Loungen en daarna clubben kan je het beste in Palazzo Club, een luxe club op een top locatie. Palazzo heeft een mooi groot terras waar je lekker kunt relaxen op loungemuziek met één van de lekkerste cocktails van Porec! Zodra de zon onder is ga je naar binnen en dan de clubavond beginnen.

FEESTEN EN UITGAAN in Poreč