Uitgaan

Starbeach

Starbeach

De plek waar Chersonissos beroemd om is geworden en de plek waar jij geweest moet zijn! De grootste DJ’s worden speciaal voor jou ingevlogen om de vetste beats te knallen. Met je drankje in je hand en een prachtig uitzicht op zee sta jij daar te rocken op de platen van Afrojack, Martin Garrix en Hardwell! Met de Feestdeal of VIP Feestdeal krijg jij onder andere (VIP) toegang tot de 3 tofste feesten op Starbeach!

't Hof van Holland

't Hof van Holland

Een gezellige Nederlandse feestkroeg met Nederlands barpersoneel en veel Hollandse meezingers. De muren hangen hier vol met foto’s van alle voorafgaande jaren in ’t Hof van Holland. Misschien hang jij hier volgend jaar wel!

2

3

4

4

2

Bio Bio

Bio Bio

De geweldige feestsfeer in Bio Bio trekt veel Nederlanders aan. Hier kun jij helemaal los gaan op de beste club en Top 40 hits! Zin om even relaxt een cocktail te drinken? Dan kan je lekker op het buitenterras van het mooie uitzicht genieten.

2

3

4

4

2

Cameo Club

Cameo Club

Een goede plek om de beste cocktails te drinken en helemaal uit je dak te gaan! Cameo Club zorgt voor entertainment tijdens je avond en de DJ’s zorgen gegarandeerd voor een leuk feest. Ze organiseren verschillende spetterende feesten dus mis deze club niet!

2

3

4

4

2

El Paradiso

El Paradiso

Een hippe club met verschillende bars om de lekkerste drankjes te halen. Ook kan je lekker relaxen op het buitenterras met een heerlijke cocktail. Binnen ga je helemaal los op Top 40 en club muziek!

2

3

4

4

2

Havana Club

Havana Club

Havana Club zijn eigenlijk 2 clubs in 1, dat betekent dus een extra groot feest! Doe mee met de leuke acties, geniet van de lekkerste drankjes en ga los op de beste Club & Top 40 muziek!

2

3

4

4

2

Club Sensation

Club Sensation

Club Sensation ligt midden in het centrum heeft een brede line-up van internationale DJ's. Hier draaien ze dirty house, club, electric, minimal en meer. Ga deze zomer dus helemaal los in deze club, Club Sensation is erg geschikt om tot in de late uurtjes te dansen en sjansen.

2

3

4

4

2

FEESTEN EN UITGAAN in Chersonissos