Waarom Kreta

  • Geweldige beach party's
  • Het grootste feesteiland van Griekenland
  • Bezoek het populaire Starbeach in Chersonissos
Toon 14 vakanties

Uitgaan

Starbeach

Starbeach

De plek waar Chersonissos beroemd om is geworden en de plek waar jij geweest moet zijn! De grootste DJ’s worden speciaal voor jou ingevlogen om de vetste beats te knallen. Met je drankje in je hand en een prachtig uitzicht op zee sta jij daar te rocken op de platen van Afrojack, Martin Garrix en Hardwell! Met de Feestdeal of VIP Feestdeal krijg jij onder andere (VIP) toegang tot de 3 tofste feesten op Starbeach!

't Hof van Holland

't Hof van Holland

Een gezellige Nederlandse feestkroeg met Nederlands barpersoneel en veel Hollandse meezingers. De muren hangen hier vol met foto’s van alle voorafgaande jaren in ’t Hof van Holland. Misschien hang jij hier volgend jaar wel!

2

3

4

4

2

Bio Bio

Bio Bio

De geweldige feestsfeer in Bio Bio trekt veel Nederlanders aan. Hier kun jij helemaal los gaan op de beste club en Top 40 hits! Zin om even relaxt een cocktail te drinken? Dan kan je lekker op het buitenterras van het mooie uitzicht genieten.

2

3

4

4

2

Cameo Club

Cameo Club

Een goede plek om de beste cocktails te drinken en helemaal uit je dak te gaan! Cameo Club zorgt voor entertainment tijdens je avond en de DJ’s zorgen gegarandeerd voor een leuk feest. Ze organiseren verschillende spetterende feesten dus mis deze club niet!

2

3

4

4

2

El Paradiso

El Paradiso

Een hippe club met verschillende bars om de lekkerste drankjes te halen. Ook kan je lekker relaxen op het buitenterras met een heerlijke cocktail. Binnen ga je helemaal los op Top 40 en club muziek!

2

3

4

4

2

Havana Club

Havana Club

Havana Club zijn eigenlijk 2 clubs in 1, dat betekent dus een extra groot feest! Doe mee met de leuke acties, geniet van de lekkerste drankjes en ga los op de beste Club & Top 40 muziek!

2

3

4

4

2

Club Sensation

Club Sensation

Club Sensation ligt midden in het centrum heeft een brede line-up van internationale DJ's. Hier draaien ze dirty house, club, electric, minimal en meer. Ga deze zomer dus helemaal los in deze club, Club Sensation is erg geschikt om tot in de late uurtjes te dansen en sjansen.

2

3

4

4

2

FEESTEN EN UITGAAN in Kreta

Dat de uitgaansmogelijkheden in Chersonissos geweldig zijn hoeven wij jou allang niet meer te vertellen. Al jaren is deze badplaats de populairste Griekse bestemming onder jongeren. Hollandse feestcafés, loungebars of vette discotheken: in het levendige centrum is er voor iedereen wel een geschikte feestlocatie te vinden.

Heerlijk eten
’s Avonds wordt er flink gefeest, dus eerst een bodempje leggen is geen slecht idee. In het restaurant op het beroemde Star Beach serveren ze lekkere Griekse specialiteiten, maar ook pizza, pasta- en visgerechten. Ga je liever voor een snelle hap, dan kun je terecht in de snackbar voor een frikandel speciaal, nuggets of heerlijke Franse frietjes.

Wanneer het eten achter de kiezen is, kan het feest beginnen. Let’s party from dusk till dawn! Om je op te warmen voor een heerlijk avondje stappen, begin je in de kroeg. In Bio Bio is het altijd gezellig en in ’t Hof van Holland is het natuurlijk feesten zoals alleen wij Nederlanders kunnen. Maar ook Brothers Bar is zeker goed voor een fantastische pre-party. Voor nog meer voordeel moet je hier voor 22.30 uur zijn, want dan is het een uur lang happy hour!

Na dit uitstekende begin van de avond, ga je helemaal los in de beste clubs (en dat zijn er veel!). In Club Sensation, de nieuwste sensatie van Chersonissos, wordt een lekkere mix van dirty house, club, electric en meer gedraaid! Ontdek deze zomer deze splinternieuwe club! Hier zul je gegarandeerd onvergetelijke nachten beleven!

Wanneer je rond half 4 er nog geen genoeg van hebt gehad, kun je nog door naar Matrix. Dit is de grootste discotheek van Chersonissos en staat bekend om de internationale gastdj’s en de vette lichtshows. Nog tot 7 uur ’s ochtends kun je hier compleet uit je dak gaan!

Hoewel Chersonissos geweldig is, maken we ook één avond entree een uitstapje naar Malia. Een bus zal je naar de leukste discotheek brengen, waar je bij binnenkomst al kunt genieten van een welkomstdrankje. De rest van de avond drink je voor speciale Beachmastersprijzen. Dit belooft weer een fantastische avond te worden. Eigenlijk is één week uitgaan in Chersonissos niet genoeg!