Waarom Sunny Beach

  • De Flowerstreet is berucht en beroemd
  • 24-uurs gekkenhuis met geweldig strand
  • Drinken uit een bucket met al je vrienden
Toon 6 vakanties

Uitgaan

Den Glade Viking

Den Glade Viking

Deze Scandinavische topclub in het centrum heeft als slogan: "The only place where it's allowed to dance naked on the bar". Het is een bekende club met een mix van verschillende nationaliteiten en de lekkerste drankjes! De ideale plek voor een gegarandeerd feest met je vrienden.

3

0

5

5

2

Flying Dutchman

Flying Dutchman

Het nummer 1 feestcafé van Sunny Beach waar je ook terecht kan voor Hollandse snacks. Vier feest met alle andere Nederlandse jongeren in dit feestpaleis. De Nederlandse DJ’s draaien verschillende stijlen muziek en wisselen de nieuwste dance hits af met de leukste feestnummers. Wekelijks komen er ook Nederlandse artiesten langs voor te gekke live optredens.

Iceberg

Iceberg

Internationale club in het centrum met verschillende internationale DJ’s en een buitenbar. House en Urban staan bij de DJ’s centraal voor de beste muziek voor de feestgangers! Verschillende feesten worden georganiseerd en bekende artiesten bezoeken de club.

3

0

5

5

2

Candy Club

Candy Club

De Candy Club is één van de bekendste clubs van Sunny Beach. Het is een moderne club met internationale sferen waar zowel Nederlandse als internationale top DJ’s hier de beste hardstyle platen draaien! Het fantastische entertainment maakt de Candy Club iedere avond weer speciaal.

3

0

5

5

2

Mexo Beach Bar

Mexo Beach Bar

De Mexo Beach Bar staat bekend om z’n gekste feesten! Je vind deze cocktailbar aan de boulevard en het strand. Overdag een heerlijke plek om lekker te chillen en ’s avonds om helemaal los te gaan.

3

0

5

5

2

Amigo

Amigo

Hier worden de lekkerste cocktails voor je gemaakt waar je bij staat. Zelfs 5 liter cocktails zijn verkrijgbaar! De bartenders maken overal een leuke show van en iedere avond draait een DJ de beste hits. Lekker relaxen of dansen en helemaal uit je dak gaan? Bij Amigo kan het allebei!

3

0

5

5

2

FEESTEN EN UITGAAN in Sunny Beach