Totally Vakanties

Sinds kort biedt Beachmasters ‘Totally Vakanties’ aan. Deze vakanties zijn extra speciaal want je verblijft namelijk in een hotel of appartementencomplex exclusief voor jongeren! Dit betekent geen gezeik van oudjes of gezinnen aan het zwembad! Laat thuiskomen en in de middag opstaan is niet meer dan normaal. Iedereen zit er met dezelfde insteek: Gaan voor de allerlekkerste vakantie en één en al PARTY!

Beachmasters organiseert al jaren te gekke feesten op de mooiste partybestemmingen van Europa. Met een Totally vakantie ben je sowieso aanwezig bij een van deze vette feesten. Je krijgt namelijk een ticket voor een van onze toffe events bij je boeking! Met heel het hotel feesten, wat wil je nog meer…

Er is 24/7 crew aanwezig in de accommodaties zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. De crew zorgt ervoor dat heel jouw vakantie vlekkeloos verloopt. Zij helpen mee met het organiseren van alle activiteiten en zullen ook mee feesten. Ook weten zij alles over de bestemming en kunnen ze jou precies vertellen waar alle hotspots zitten. Erg handig!

Wij weten precies wat jij nodig hebt om optimaal te chillen op vakantie. Wij hebben een lounge area met muziek gecreëerd zodat je daar met je vrienden kan genieten en nieuwe mensen kan ontmoeten. Bekijk snel een van de onderstaande Totally accommodaties!

Accommodaties