reisinformatie Appartementen Montemar

Reisleiding introductie

Jij krijgt er zeker geen spijt van als jij hebt gekozen voor een vakantie op Gran Canaria. De crew vertelt je alles wat je wilt weten over Gran Canaria. Waag de avontuurlijke trip met de Kameelsafari en dans met de crew in de bekende discotheken tijdens de kroegentocht. Daarnaast hoor je meer over de populaire excursies en activiteiten die voor jou worden georganiseerd.

Bij thuiskomst heb jij het zeker weten nog lang over deze vakantie.

Onze Beachmasters crew vangt je op wanneer je aankomt op Gran Canaria. De crew staat voor je klaar tijdens jouw vakantie en is goed op de hoogte van de mogelijkheden op deze bestemming. Het zijn ervaren, enthousiaste jongeren die er samen met jou voor willen zorgen dat het een vakantie wordt om nooit te vergeten. De crew organiseert allerlei (niet verplichte) activiteiten en excursies. Deze zijn tegen betaling en zullen alleen doorgaan bij voldoende deelname.

Guide image

reisinformatie en tips

Wat kost een?

* Hamburger €3
* Biertje €3
* Pizza €8
* Cocktail €7
* Taxi €5
* Cola €3
* Strandbedje €4
* Flesje water €1

Vervoersinformatie

Vliegreis

Beachmasters vliegt deze zomer naar bestemmingen in Spanje, Portugal, Malta, Griekenland, Turkije, Kroatië en Bulgarije. Als je met het vliegtuig reist dan ben je verzekerd van een goede veilige reis van en naar je bestemming en accommodatie. Al onze reizen zijn namelijk inclusief transfer van en naar je accommodatie.

Ongetwijfeld heb je veel vragen over de vliegreis of misschien ben je gewoon erg nieuwsgierig wat je allemaal moet doen. Voordat je aan je vakantie begint is het natuurlijk erg handig om goed voorbereid op reis te gaan.

Reisdocumenten

Je moet in het bezit zijn van een geldig paspoort of een geldig identiteitskaart.

Nederlandse identiteitskaarten die na 20 januari 2014 zijn aangevraagd, zijn officieel geen geen reisdocument meer. Maar je kunt er wel mee reizen, omdat Spanje de Nederlandse identiteitskaart accepteert.

Zorg er zelf voor dat je in het bezit bent van de juiste documenten. Wanneer je geen Nederlandse nationaliteit hebt, kunnen er andere regelingen gelden. Neem in dat geval contact op met de ambassade van je nationaliteit.

Tegenwoordig komt identiteitsfraude steeds vaker voor. Daarom willen wij je attent maken op de volgende dingen, om deze fraude tegen te gaan:
- nooit je paspoort afgeven (staatseigendom);
- bij een kopie BSN onleesbaar maken (liefst ook datum inleveren en naam accommodatie er op schrijven);
- kopie eventueel later terug vragen;
- er zijn speciale ID-covers te verkrijgen voor circa € 1.