Waarom Lloret de Mar

  • De mooiste clubs van de Costa
  • Allergrootste partybestemming van Beachmasters
  • Vette activiteiten als Waterworld & wereldstad Barcelona
Toon 34 vakanties

reisinformatie Lloret de Mar

Reisleiding introductie

De Beachmasters reisleiding heet jou van harte welkom in Lloret de Mar. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over deze geweldige bestemming. Ga met de gezellige reisleiders op avontuur en laat je vertellen in welke clubs je echt wil zijn geweest. Zij zorgen ervoor dat jij een vakantie gaat hebben om nooit te vergeten.

Als niks moet kan alles
Onze Beachmasters reisleiding vangt je op wanneer je aankomt in Spanje. De reisleiding staat voor je klaar tijdens jouw vakantie en is goed op de hoogte van de mogelijkheden op deze bestemming. De reisleiding organiseert allerlei (niet verplichte) activiteiten en excursies. Deze zijn tegen betaling en zullen alleen doorgaan bij voldoende deelname. De Beachmasters reisleiding is aanwezig op bestemming van eind mei tot half augustus.

Guide image

reisinformatie en tips

Wat kost een?

* Hamburger €3
* Biertje €2,50
* Pizza €7,50
* Cocktail €7
* Taxi €10
* Cola €2,50
* Strandbedje €5
* Flesje water €1

Vervoersinformatie

Vliegreis

Beachmasters vliegt deze zomer van Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Brussel naar Barcelona of Gerona. Deze vlucht duurt ongeveer 2 uur. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de reisleiding van Beachmasters.

Wanneer je met het vliegtuig reist dan ben je verzekerd van een goede, veilige reis van en naar je bestemming en accommodatie. Al onze reizen zijn namelijk inclusief transfer van en naar je accommodatie.

Busreis

Het aantal uren dat je in de bus zit, hangt af van je opstapplaats en natuurlijk de drukte op de weg. Om je een indicatie te geven, vanaf Eindhoven is het ongeveer nog 19 uur in de bus.

De bus rijdt de hele nacht door en je komt bij een voorspoedige reis de volgende ochtend aan.

Keurmerk touringcar en Royal Class
ANVR-organisatoren van busreizen hebben ten behoeve van de duidelijkheid voor hun reizigers afgesproken de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars standaard vast te leggen. Daarbij is een onderscheid gemaakt tussen Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. In de bussen van Beachmasters zijn alleen Royal Class stoelen beschikbaar. Een Royal Class stoel heeft een vrije ruimte van minimaal 94 cm. De rugleuning kan tot 45° worden versteld. Touringcars hebben dubbele beglazing, toilet aan boord, koelkast en koffiezetapparaat, voetsteun, 2 passagiersdeuren aan rechterzijde, luchtvering, stereo-geluidsinstallatie en airconditioning. Alle touringcars zijn voorzien van gordels. Je bent verplicht om deze gordel te dragen.

Beachmasters werkt uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde touringcarbedrijven die het ‘Keurmerk Touringcarbedrijf’ hebben. Deze touringcarbedrijven hanteren hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen en het betekent dat je comfortabel, veilig en milieubewust op reis bent. Voor meer informatie: www.sktb.nl