Waarom St. Julians

  • Stappen till you drop in Paceville
  • Perfecte zon-, cultuur-, feest- & chillvakantie
  • Spot bekende DJ's in één van de superdiscotheken
Toon 0 vakanties

reisinformatie St. Julians

Reisleiding introductie

De Beachmasters reisleiding heet jou van harte welkom op Malta. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over het geweldige eiland. Ga met de gezellige reisleiders op avontuur en laat je vertellen in welke clubs je echt wil zijn geweest. Zij zorgen ervoor dat jij een vakantie gaat hebben om nooit te vergeten.

Als niks moet kan alles
Onze Beachmasters reisleiding vangt je op wanneer je aankomt op Malta. De reisleiding staat voor je klaar tijdens jouw vakantie en is goed op de hoogte van de mogelijkheden op deze bestemming. De reisleiding organiseert allerlei (niet verplichte) activiteiten en excursies. Deze zijn tegen betaling en zullen alleen doorgaan bij voldoende deelname. De Beachmasters reisleiding is aanwezig op bestemming van eind juni tot half augustus.

Guide image

reisinformatie en tips

Wat kost een?

* Hamburger €3
* Biertje €2
* Pizza €7
* Cocktail €4
* Taxi €8
* Cola €2
* Strandbedje €8
* Flesje water €1

Vervoersinformatie

Vliegreis

Beachmasters vliegt deze zomer van Amsterdam naar Malta. Deze vlucht duurt ongeveer 3 uur. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de reisleiding van Beachmasters.

Wanneer je met het vliegtuig reist dan ben je verzekerd van een goede, veilige reis van en naar je bestemming en accommodatie. Al onze reizen zijn namelijk inclusief transfer van en naar je accommodatie.