Groepsreizen

Neem direct contact op
010-2700877
Vraag offerte aan

HOE ORGANISEER IK EEN GROEPSREIS?

Stap 1

Deze zomer wordt onvergetelijk met de Beachmasters Groepsreizen! Inventariseer het aantal personen voor jullie groepsreis. Zijn jullie met minimaal 15 deelnemers? Dan ben je bij Beachmasters Groepsreizen aan het juiste adres! Bepaal de datum van vertrek, het budget per persoon en waar die topbestemming aan moet voldoen. Denk daarbij aan feestjes, vette activiteiten maar ook aan vervoer. Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte aan via het formulier

Stap 2

Na de offerteaanvraag wordt er binnen enkele dagen telefonisch contact met jullie groep opgenomen. Door zoveel mogelijk relevante informatie in te winnen, kan Beachmasters Groepsreizen voorstellen maken die helemaal aansluiten op jullie wensen. De keuze is aan jullie! Welke reis spreekt jullie het meeste aan? Wordt het die partybestemming of gaan jullie toch voor een relax vakantie.

Stap 3

Jullie hebben de reis naar keuze geboekt en de werving van deelnemers kan beginnen als de groep nog niet helemaal compleet is. Hier heb je tot zes weken voor vertrek de tijd voor, maar je kunt niet vroeg genoeg starten natuurlijk.

Stap 4

De inschrijvingen verlopen via de hoofdboeker. Als hoofdboeker heb je inzicht in de inschrijvingen en de betalingen. Beachmasters Groepsreizen neemt regelmatig contact op om te informeren naar de status.

Stap 5

Acht weken voor vertrek staan alle deelnemers ingeschreven. Ongeveer twee weken voor vertrek ontvangen jullie de reisbescheiden per mail. Bij groepen tot 20 deelnemers staat de dichtstbijzijnde standaardopstapplaats voor de busreis op de vouchers vermeld. Deze neem je geprint mee op de dag van vertrek.

Het allerbelangrijkste: Have fun! Wij horen graag hoe jullie het hebben gehad en te gekke foto's zijn natuurlijk altijd welkom!

Veel plezier!