Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
  • Toon 7 jongerenvakanties

Facts

  • De grootste Springbreak van Europa
  • Vertrek tussen 25 mei en 2 juni 2018
  • Inclusief Kroegentocht, Party Crashers, Fuck School Party en een toffe gadget!
Alle vakanties in Kreta

Kreta inside

Kreta is de hotspot van Griekenland en dat zul je weten ook. De eindexamenreizen van Beachmasters naar Kreta zijn vetter dan ooit. Alles draait om feesten, zodat je in een mum van tijd die rottige examens bent vergeten. Chersonissos is de plek waar het allemaal gebeurt en daarom gaan alle examenreizen van Beachmasters hier naar toe. Op de gezellige boulevard met de vele kroegen en discotheken en het beroemde Starbeach kom je tijd tekort. Op Starbeach, het waterpark aan zee, kijk je overdag ook je ogen uit. Strandbarretjes met hippe muziek, een bungeejump, ‘kamikaze’ glijbanen, zwembaden en ligbedjes, je vindt het er allemaal. Eén ding is zeker, de eindexamenreizen naar Kreta zijn in één woord geweldig te noemen.

Totally Springbreak
Beachmasters heeft voordelige eindexamenreizen naar Albufeira onder de noemer Totally Springbreak! Jouw Bij jouw Totally Springbreak vakantie krijg je een Kroegentocht, tickets voor Party Crashers, een Fuck School Party en een toffe gadget kado!

Chersonissos

Chersonissos
Kreta is een van de populairste eilanden voor jongeren om te feesten en lekker bruin te worden. We laten je graag zien waar je de beste kroegen en discotheken vindt en waar je zeker moet gaan eten.

Ook te boeken als examenreis met
Totally Springbreak!
Lees meer over Chersonissos