Beachmasters Bestemmings App

Payback time

Als niks moet kan alles! Maar wat is dan precies alles?! Ontdek het met de Beachmasters Bestemmings App! Met de app heb jij alle inside information over jouw vakantiebestemming bij de hand, of… IN je hand!

Ontmoet de reisleiding, werk jouw bucketlist bij en update jouw agenda met vette feesten deze zomer. Ook lees je op welk strand jij het beste kunt chillen, waar het koudste biertje getapt wordt of waar je de lekkerste goedkope maaltijd scoort.


Download de app nu snel en zorg dat je niks mist!

AppStore Bestemmings App GooglePlay Store Bestemmings App

FAQ

Hoe download ik de Beachmasters BestemmingApp?

Download de app thuis of via wifi op je mobiele telefoon waardoor je met of zonder internet altijd beschikking hebt tot de Beachmasters bestemmingsinformatie.

Download de app thuis of via wifi op je mobiele telefoon waardoor je met of zonder internet altijd beschikking hebt tot de Beachmasters bestemmingsinformatie.

Ja de app is beschikbaar voor alle systemen.

Hoe krijg ik informatie over mijn bestemming?

Geef bij de eerste keer aan naar welke bestemming je gaat en swipe vervolgens door het magazine. De app onthoud vervolgend jouw voorkeur.

Kan ik de Beachmasters BestemmingsApp ook offline gebruiken?

Zeker! De app geeft je waar je ook bent, online of offline, toegang tot alle informatie.

Wat voor voordelen zitten aan de Beachmasters BestemmingsApp?

De app geeft je naast informatie over de bestemming, ook inzicht in de partyagenda, leuke activiteiten, maar geeft je ook exclusieve kortingen op bestemming.

Hoe werkt een voucher?

Exclusieve kortingen zijn alleen te krijgen op vertoning van je Beachmasters BestemmingsApp. Je kunt je voucher activeren door op de button te klikken. Vervolgens is de voucher voor een korte periode geldig. Laat hem zien en profiteer! Elke voucher is eenmalig geldig.
Niet beschikbaar in versie 1.

Overige vragen.

Iets geks opgemerkt, werkt iets niet of staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@beachmasters.nl.