DAAROM BEACHMASTERS

  • De beste reisleiding
  • 275.000+ jongerenvakanties geboekt
  • Eerlijke prijzen en goedkope vakanties

Disclaimer

Beachmasters streeft naar correcte en actuele informatie en doet zijn uiterste best deze correct en actueel te houden. Mocht een door jouw geboekte reis toch niet meer beschikbaar zijn dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

De beschrijving van het reisaanbod is zo objectief mogelijk opgesteld. Zij geven een idee van de omgeving, het uitzicht, de afstanden, de inrichting en de afmetingen. De bij de accommodaties geplaatste foto's zijn ter beschikking gesteld door de accommodatieverschaffers, plaatselijke VVV's en enkele professionele fotografen. Deze foto's dienen uitsluitend een idee te geven van de betreffende accommodatie. Niet ieder appartement, chalet of hotelkamer is hetzelfde qua afmeting, uitrusting en uitzicht en daarom kan het voorkomen dat de ter plaatse verkregen accommodatie enigszins afwijkt van de foto's op de website.

Bij afwijkingen tussen de informatie in een brochure, advertentie of enige andere publicatie en informatie op de website is de informatie gepubliceerd op de website leidend. Voor kennelijke fouten, druk- of zetfouten kan Beachmasters nooit aansprakelijk worden gesteld.

Herroeping aanbod

Ons aanbod is vrijblijvend en kan zo nodig ook nog na aanvaarding door de reiziger van het aanbod en eventuele bevestiging worden herroepen. Herroeping wegens correctie van fouten in de berekening van de reissom of van andere fouten is toegestaan. De herroeping dient zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen 24 uur (reizen naar Europa en de Middellandse Zeelanden) resp. binnen 48 uur (reizen naar overige bestemmingen) na de dag van aanvaarding te geschieden onder opgaaf van redenen. Indien dit een zon-/feestdag betreft, wordt de termijn verruimd naar de eerstvolgende werkdag. De reiziger heeft in dat geval recht op onverwijlde restitutie van eventueel betaalde gelden.

Wisselende prijzen

Beachmasters hanteert wisselende prijzen. Dit houdt in dat de prijzen op deze website niet vast staan en kunnen wijzigen. Beachmasters behoudt zich het recht voor om prijzen op de website dagelijks te wijzigen. Prijzen kunnen daardoor verschillen naar gelang bezetting en tijdstip van de boeking.

naar boven ↑