[MASTER_BACK_TO_MENU]

DAAROM BEACHMASTERS

  • De beste reisleiding
  • 275.000+ jongerenvakanties geboekt
  • Eerlijke prijzen en goedkope vakanties

Busreizen

Bagage

Brandstoftoeslag

Busmaatschappij

Busnummer per SMS

Minimum aantal deelnemers

Opstapplaatsen

Opstaptijden

Opstaptoeslag

Roken

Royal Class stoelen

Te weinig deelname op- of uitstapplaats

Uitsluiting van deelname

Vertrekdagen vanuit Nederland

Vertrekdagen vanuit het buitenland


Bagage

Voor het meenemen van bagage in de bus is het belangrijk dat je met het onderstaande rekening houdt. Je mag:

- 1 koffer of reistas meenemen met een gewicht van maximaal 20 kilo. De afmetingen van je tas of koffer mogen maximaal 80 x 70 x 30 cm zijn.
- 1 stuk handbagage (max. 2 kg)

Het is belangrijk om je aan de voorschriften te houden. Extra bagage zal door de chauffeur geweigerd worden.

Het is verboden om alcoholische dranken, volle gasflessen, tuinmeubels, koelboxen, (surf)boards, fietsen, bungalowtenten en dergelijke mee te nemen in de bus.

Het is belangrijk om aan je bagage een label te hangen met je naam/gegevens erop. Je reisdocumenten (bijv. paspoort) neem je mee in je handbagage.

Brandstoftoeslag

In de kosten van de busreis hebben we ook de brandstof berekend. Er is rekening gehouden met de schommeling van de prijzen. We berekenen de prijzen aan de hand van het brandstofpeil in november van het jaar voorafgaand aan je reis. Het kan voorkomen dat de brandstofprijzen enorm stijgen, dan staan wij in ons recht om een brandstoftoeslag door te berekenen.

Wanneer de brandstofprijs meer dan €0,10 is gestegen, zullen we deze doorberekenen. We bekijken uiterlijk 6 weken voor de vertrekdatum of een brandstoftoeslag noodzakelijk is.

Om je een indicatie te geven: Wanneer de brandstofprijs met €0,10 is gestegen, is de toeslag €5,- per persoon

Busmaatschappij

Veiligheid, service en comfort staan bij ons voorop. Deze zomer rijden we alleen met bussen die een ISO 9001:2015 certificaat hebben, aangevuld met het ANVR-veiligheidsdocument. Dit betekend dat het touringcarbedrijf blijft investeren in de kwaliteit van de buschauffeurs en de bussen. Wij kunnen hierdoor zeggen dat de reis wordt uitgevoerd door de beste chauffeurs in de modernste bus.

In alle bussen zijn dan ook alleen Royal Class stoelen aanwezig. Dit zijn stoelen met een voetensteun, de rugleuning is verstelbaar en je hebt meer beenruimte dan bij een gewone bus-stoel.

Ons chauffeursteam beschikt over een ruime rijervaring in het buitenland en houdt zich strikt aan de rij- en rusttijdenwetgeving. De naleving van deze wet wordt continue gecontroleerd.

Busnummer per SMS

Het busnummer staat niet op je ticket. Dit komt omdat jij je tickets al hebt ontvangen voordat wij precies weten in welke bus je gaat. Daarom sturen we je een SMS met daarin het nummer van de bus. Het is dus heel belangrijk dat je bij het boeken van je vakantie het juiste telefoonnummer invult!

Minimum aantal deelnemers

Bij al onze vakanties geldt een minimaal aantal deelnemers van 25, bij 2 weken voor de vertrekdatum.

Wanneer het minimum aantal deelnemers niet gehaald wordt, behouden wij ons het recht voor om de reis te annuleren.

Opstapplaatsen

Je kan zelf kiezen waar in Nederland je in de bus wilt stappen. Je opstapplaats hoeft niet hetzelfde te zijn als je uitstapplaats. Het is wel belangrijk dat je dit tijdens het boeken al aan geeft.


AmsterdamBusstation Holendrecht (Meibergdreef)
RotterdamMetrostation Capelsebrug, busstation onderzijde
UtrechtReactorweg 1, touringcarhalte (nabij restaurant Meet & Eat)
BredaLa Place Nederweert (aan de snelweg A2 Eindhoven > Maastricht)
EindhovenP+R Meerhoven aan de Sliffertsestraat 304
NederweertLa Place Nederweert (aan de snelweg A2 Eindhoven > Maastricht)
MaastrichtParking voorzijde MMV-station ‘De Geustelt’

Let op: De opstapplaats in Nederweert ligt aan de snelweg, je kunt hier niet komen met het openbaar vervoer.

Opstaptijden

Bij de accommodatie die je wilt boeken ga je naar het tabblad ‘reis informatie’. De exacte vertrektijd staat vermeld op jouw bus ticket.

Zorg dat je altijd 15 minuten voor de vertrektijd op de opstapplaats aanwezig bent. Onze bussen wachten niet op laatkomers! Denk je te laat te komen of is de bus er na 20 minuten nog niet, bel dan direct met het noodnummer dat op je ticket vermeld staat.

Opstaptoeslag

De kosten van de bus zitten verwerkt in de prijs van je vakantie. Je zal zien dat je bij sommige opstapplaatsen een klein bedrag extra moet betalen. Dit heeft te maken met de afstand die de bus in Nederland moet afleggen om je op te halen. Op deze manier kunnen we je vakantie toch zo goedkoop mogelijk maken.

Groningen €10,-

Zwolle, Amsterdam en Rotterdam €7,50

Utrecht, Arnhem en Breda €5,-

Eindhoven €2,50

Paspoort

Het is belangrijk dat je je paspoort of ID-kaart meeneemt als je op vakantie gaat, ook met de bus! Kijk voor vertrek goed of je legitimatie nog geldig is. Reizen met een verlopen identiteitsbewijs is niet toegestaan.

Alcohol en roken

Het is in de bus niet toegestaan om te roken en alcohol te drinken. Er wordt in de bus ook geen alcohol verkocht. Wil je toch drank meenemen? Dan mag dit in je tas in het bagageruim. Drank mag dus niet meegenomen worden naar je plaats in de bus.

Roken is in de bus verboden. De elektronische variant van de sigaret is ook in de bus verboden. Er zullen tijdens de reis genoeg rookpauzes gehouden worden.

Royal Class stoelen

In al onze bussen zijn alleen Royal Class stoelen aanwezig. Dit zijn stoelen met een voetensteun, de rugleuning is verder verstelbaar en er is meer beenruimte dan bij een normale stoel.

Te weinig deelname op- of uitstapplaats

Het kan voorkomen dat er voor een op-/uitstapplaats te weinig reizigers zijn aangemeld. Als dit het geval is kunnen we besluiten de bus niet langs de betreffende opstapplaats te laten rijden. Als dit gebeurt dan vergoeden wij een 2e klas treinkaartje naar de dichtstbijzijnde op-/uitstapplaats.

Genoeg mensen in de bus

Bij al onze vakanties hebben we afgesproken dat er minimaal 25 mensen met de bus op vakantie moeten gaan om de reis door te laten gaan. Wanneer dit twee weken voor vertrek niet het geval is, zijn we helaas gedwongen om de busreis te annuleren.

Uitsluiting van deelname

Wanneer jij of iemand uit je groep zich niet houdt aan de regels in de bus of er wordt door een of meerdere van jullie ernstig wangedrag vertoond, dan mogen wij jullie gehele groep verdere deelname aan de vakantie ontzeggen.

De kosten die hierbij komen kijken zijn voor rekening van het betreffende reisgezelschap.

Vertrekdagen vanuit Nederland

De bus vertrekt op maandag, woensdag of vrijdag vanuit Nederland. Hoe laat je op de opstapplaats wordt opgehaald staat vermeld op je bus-ticket.

Dit is meestal in de loop van de middag. De bus rijdt de hele nacht door en in de ochtend kom je aan op je vakantiebestemming. Houdt er rekening mee dat door omstandigheden op de weg de bus soms vertraging kan hebben. Je busreis kan dan langer duren door bijvoorbeeld veel drukte op de weg. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.

Op maandag vertrekken de bussen naar:
Spanje: Blanes, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Salou, en Santa Susanna

Op woensdag vertrekken de bussen naar:
Spanje: Blanes, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Salou, en Santa Susanna

Op vrijdag vertrekken de bussen naar:
Kroatie: Porec
Spanje: Blanes, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Salou, en Santa Susanna

Vertrekdagen vanuit het buitenland

Het vertrek terug naar huis is op dinsdag, donderdag of zaterdag aan het begin van de avond. Je komt dan de volgende dag in de middag terug in Nederland. We weten nooit precies hoe laat je terug in Nederland zal zijn. De buschauffeur geeft aan hoe laat hij op de uitstapplaats verwacht te zijn, daarom is het handig daarna even naar huis te bellen om door te geven hoe laat je er zal zijn.