[MASTER_BACK_TO_MENU]

DAAROM BEACHMASTERS

  • De beste reisleiding
  • 275.000+ jongerenvakanties geboekt
  • Eerlijke prijzen en goedkope vakanties

BOEKEN EN BETALEN

Aansprakelijk voor de boeking

Bedenktijd

Boeken en betalen

Betalingsmogelijkheden

Boeken vanuit België

Definitieve boeking

Eigen vervoer

Leeftijd

Losse busreis

Losse vlucht

Online boeken

Minimum aantal deelnemers


Aansprakelijk voor de boeking

De hoofdboeker is aansprakelijk en verantwoordelijk voor de gehele boeking. De hoofdboeker is de 1ste deelnemer die ingevoerd wordt bij de boeking.

Alle correspondentie verloopt via het mail adres van de hoofdboeker

Bedenktijd

Op de meeste vakanties biedt Beachmasters bedenktijd aan. Tijdens de boekingsstappen geven wij het duidelijk aan als jouw vakantie recht heeft op bedenktijd.

Bedenktijd betekent dat jij jouw boeking binnen 3 dagen kosteloos kunt omboeken of annuleren. Zo kun jij zonder problemen met jouw reisgezelschap overleggen of jij de ultieme zonvakantie hebt ingeboekt. Je annuleert jouw vakantie gemakkelijk kosteloos binnen de 3 dagen bedenktijd via Mijn Beachmasters. Je kunt dan gelijk via onze website jouw nieuwe vakantie inboeken. Voor het omboeken van jouw vakantie kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Binnen 10 weken voor vertrek boeken
Kort voor vertrek kunnen wij een vakantie helaas niet meer kosteloos annuleren of omboeken. Daarom bieden wij alleen bedenktijd aan op vakanties die buiten 10 weken voor vertrek worden geboekt.

Boeking op aanvraag
Omdat wij voor jou gaan aanvragen of wij een extra kamer kunnen inkopen, kunnen wij op een boeking op aanvraag helaas geen bedenktijd aanbieden.

Het wettelijke herroepingsrecht is niet van toepassing op de bij Beachmasters af te nemen reizen, omdat het gaat om diensten betreffende logies en vervoer, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode. Echter, indien je een boeking hebt gemaakt uit het aanbod van Beachmasters via onze website of ons Contact Center, dan heb je de mogelijkheid om binnen eerder genoemde termijn jouw boeking gratis te annuleren wanneer jouw vakantie voldoet aan de voorwaarden van onze bedenktijd. Bij Beachmasters hanteren we een ruimere regeling dan de ANVR Reisvoorwaarden jouw geven in art 1.3 van de ANVR Reisvoorwaarden.

Boeken en betalen

Op het moment dat je alle gegevens hebt doorgegeven en akkoord bent gegaan met de voorwaarden, beschouwt Beachmasters dit als een definitieve boeking. Bij wijzigingen en annuleringen worden de algemene Beachmasters voorwaarden gehanteerd. Ook een boeking op aanvraag beschouwt Beachmasters als een definitieve boeking.

ANVR-consumentenvoorwaarden

De ANVR-consumentenvoorwaarden zijn van toepassing op jouw boeking. De ANVR brengt met enige regelmaat nieuwe versies van deze voorwaarden uit. Wij raden je daarom aan om de ANVR-consumentenvoorwaarden aandachtig door te lezen.

Betalen

De aanbetaling (minimum van 50,- euro) bestaat uit*:

  • de reserveringskosten
  • het calamiteitenfonds
  • de kosten van een eventueel afgesloten annuleringsverzekering
  • de poliskosten wanneer er een verzekering is afgesloten
  • 30% over de overige reisonderdelen

Dit bedrag dient binnen 7 dagen na boeken op onze rekening te staan. Houd hierbij rekening met de verwerkingstijd van de verschillende wijzen van betaling. Het restantbedrag dient zes weken voor vertrek bij Beachmasters binnen te zijn. Wanneer je binnen zes weken voor vertrek boekt, dien je het totale bedrag in één keer over te maken.

Betalingsmogelijkheden

iDeal

De snelste en makkelijkste manier om jouw vakantie te betalen is via iDeal. De betaling is direct bij ons binnen en loopt automatisch door in jouw boeking. Via Mijn Beachmasters kun je jouw vakantie met iDeal betalen.

Internetbankieren

Via jouw bank kun je de betaling overmaken met internetbankieren. Het is belangrijk dat je bij de overschrijving jouw boekingsnummer vermeld. Houd er rekening mee dat door verschil in banken het een aantal dagen kan duren voordat de betaling verwerkt is in jouw boeking.

Je maakt jouw betaling over naar:
IBAN code: NL93 RABO 0382373448
Bic/Swift code: RABONL2U
T.N.V. Beachmasters te Rotterdam

Boeken vanuit België

Natuurlijk kun je de vakantie ook bij Beachmasters boeken als je in België woont. De boeking kan je maken via onze website of je kunt telefonisch contact opnemen via 0031 10 2700811

Definitieve boeking

Valt jouw boeking buiten de bedenktijd, dan is jouw boeking direct definitief. Bij de boeking ben je akkoord gegaan met voorwaarden van Beachmasters en de ANVR-voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat je de voorwaarden doorleest.

Eigen vervoer

Je kunt bij Beachmasters alleen standaard vakanties boeken inclusief de vlucht of de bus. Wil je hiervan geen gebruik maken, neem dan contact op met het Contact Center. Zij kijken graag de mogelijkheden voor je na.

Leeftijd

Ben je tussen de 15 en 28 jaar dan kun je bij Beachmasters jouw vakantie boeken.

Ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je dus ook jouw vakantie bij Beachmasters boeken.

Belangrijk is dan wel dat je toestemming hebt van jouw ouders om op vakantie te gaan.

Losse busreis

Voor een aantal bestemming kun je een losse buspendel boeken. Dit is niet mogelijk via onze website. Neem hiervoor telefonisch contact op. Het Contact Center kijkt graag de mogelijkheden voor je na.

Losse vlucht

Het is bij Beachmasters helaas niet mogelijk om een losse chartervlucht te boeken.

Online boeken

Je kunt de vakantie alleen direct bij Beachmasters boeken. Deze kun je niet via het reisbureau boeken.

De vakantie kun je boeken via onze website, mail of telefonisch via 0900-9360.

Minimum aantal deelnemers

Voor al onze vakanties geldt een minimum aantal deelnemers van 20 bij 2 weken voor vertrek. Wanneer er minder dan 20 reizigers hebben geboekt heeft Beachmasters het recht om de vakantie te annuleren.

Wanneer dit voorkomt wordt er altijd contact met je opgenomen.