Activiteiten

Wristband

Wristband

Met de Beachmasters Wristband krijg je wel heel makkelijk veel korting! Het enige dat je hoeft te doen is je arm in de lucht gooien zodat je direct kunt profiteren van alle deals die wij voor jou hebben gemaakt! Vraag jouw reisleiding welke kortingen jij allemaal krijgt met de Beachmasters Wristband!

DJ Night

DJ Night

Ga deze avond lekker los tijdens dit leuke besloten feest voor Beachmasters. In een vette club zullen we iedere week een andere bekende Nederlandse DJ over laten vliegen. Feesten maar!

Clubtour

Clubtour

We laten je de beste discotheken van Marmaris ontdekken op deze avond. Kom mee feesten met de allerbeste DJ's! Overal staat een drankje voor je klaar en de entree is uiteraard inclusief.

Beerpong Night

Beerpong Night

Niets is te gek op de Beerpong Night @ Club Greenhouse! Voor dit feest hebben we een bekende DJ en MC uit Nederland ingevlogen om jou van de lekkerste beats en special effects te voorzien, terwijl jij je waagt aan een potje ballen gooien en bier drinken. Het eerste drankje is van ons en het eerste uur krijg je 50% korting aan de bar. Cheers!

Welkomstdiner

Welkomstdiner

Laat je na aankomst verwennen met het Beachmasters menu. Een lekker 3 gangendiner in een leuk restaurant in de haven, om een goede bodem te leggen voor de eerste stapavond. Een ideale kans om gelijk kennis te maken met andere Beachmasters gasten.

Partycruise

Partycruise

Vanavond ga je lekker los gaan op het water! De pre-party is op een fantastische feestboot met een DJ aan boord die voor de beste partynummers zorgt. De lekkerste drankjes zijn te verkrijgen tegen goedkope prijzen. Hierna gaan we door voor een afterparty in één van de vetste clubs van de Barstreet, waar voor iedereen een lekker shotje klaarstaat!

Rhodos

Rhodos

Nog een land bezoeken in je vakantie? Ga een dagje naar Rhodos. We maken een boottocht naar dit eiland en ondertussen zal een gids je op de hoogte brengen van alle leuke en interessante weetjes van Rhodos. De lunch is deze dag inclusief, verder is er genoeg vrije tijd om te winkelen, Rhodos-stad in te gaan en de cultuur te snuiven van dit eiland!

Hamam

Hamam

Een bezoek aan de beste Hamam van Marmaris mag je natuurlijk tijdens je verblijf in Turkije niet overslaan. Je kunt gebruik maken van een stoombad, modderbad, de sauna, een peeling en een schuimmassage. Transfer, handdoeken en slippers zijn inclusief deze dag. Hier kom je weer even helemaal bij van al het feesten!

Eat Chill Rave Repeat

Eat Chill Rave Repeat

Het is genieten op Eat Chill Rave Repeat! Lekker eten, relaxen en dansen op een toffe schuimparty bij Nirvana Beach. Dit is pas vakantie!

Night safari

Night safari

Is een gewone jeepsafari jou niet avontuurlijk genoeg? Dan is de night safari iets voor jouw. Cross ’s avonds met een jeep door het landschap van Marmaris en vergeet je zwemspullen niet!

ACTIVITEITEN in Marmaris

Wil jij weten welke activiteiten en excursies je kunt volgen in Marmaris? Bekijk zelf het gevarieerde aanbod in Marmaris en krijg een indruk van de mogelijkheden. De Beachmasters reisleiding ter plaatse vertelt je graag meer!