Waarom Playa de Palma

  • Een 7 kilometer lang zandstrand
  • Los in de grootste disco's van Europa
  • Raak niet uitgefeest aan de lange boulevard
Toon 1 vakanties

Activiteiten

Clubtour

Clubtour

Tijdens deze tour ga jij de 5 beste clubs en kroegen van El Arenal in. Je betaald van tevoren een klein bedrag, zodat je tijdens de tour niet om de entree hoeft te denken. De crew wijst je de weg en het voordeel is dat je veel mensen leert kennen en dat je de rest van je vakantie weet waar je moet zijn voor de leukste clubs en kroegen in El Arenal!

Kroegentocht

Kroegentocht

Op deze avond gaan we het bruisende nachtleven van El Arenal verkennen en zullen we een paar van de leukste kroegen met z'n allen bezoeken. Natuurlijk staan er dan ook welkomstdrankjes klaar, na deze avond weet je waar je de rest van de week moet zijn!

Partyboot

Partyboot

Feesten op zee, zodat we de mensen aan land kunnen laten zien waar het échte feestje gehouden wordt! Ga los op de beste muziek en ervaar een keer iets anders dan het stappen in de kroeg. Een fantastisch feest gegarandeerd!

Jeepsafari

Jeepsafari

Een schitterende tocht over smalle, haast onbegaanbare wegen en door traditionele dorpen, waar je alleen kan komen met een 4-wheeldrive. Geniet van de prachtige natuur van dit eiland en heerlijke zwemstops om af en toe het stof even af te spoelen. Indien in bezit van een rijbewijs is er de mogelijkheid om zelf ook even achter het stuur te zitten!

Duiken

Duiken

Op Mallorca is veel te zien onder water, wel even wat anders dan de Noordzee! Je kunt er duiken tot wel 6 meter diep, met professionele begeleiding ga je de zee in. En na afloop ontvang je een mooi certificaat!

ACTIVITEITEN in Playa de Palma

Wil jij weten welke activiteiten en excursies je kunt volgen in El Arenal en Playa de Palma? Bekijk zelf het gevarieerde aanbod in El Arenal en Playa de Palma en krijg een indruk van de mogelijkheden. De Beachmasters reisleiding ter plaatse vertelt je graag meer!