Activiteiten

Kroegentocht

Kroegentocht

Ga mee met de kroegentocht van Beachmasters! Deze avond zullen we de leuke kroegjes en barren opzoeken, zodat je weet waar je de rest van de vakantie moet zijn!

Afrikat

Afrikat

Ontspannen, heerlijk genieten, daar is je vakantie toch voor bedoeld? Ga lekker mee op de catamaran, je hoeft nergens aan te denken.Wil je meer actie, dan kun je met 50% korting ook parasailen en jetskiën. Om het helemaal af te maken zorgt Beachmasters voor een goed diner en het drinken is inclusief!

Las Palmas

Las Palmas

Wil jij tijdens je vakantie ook nog een beetje cultuur snuiven? Ga dan met ons mee en bezoek de gezellige Spaanse stad, Las Palmas! Een hele dag vol afwisseling. Zo gaan we onder andere het huis van Columbus bezoeken, winkelen in de belangrijkste winkelstraat van Las Palmas, naar het windsurf strand Las Canteras en nog veel meer! Een heerlijk dagje om lekker te winkelen, relaxen of een terrasje te pakken.

Summer Carnival

Summer Carnival

Summer Carnival is de gekste avond van de week. Met foamsticks, waterpistolen met drank, champagne shower, twerk contest, rubberboot over het publiek en allerlei dieren die het publiek in gegooid worden is Summer Carnival vaak de avond waarvan mensen denken dat het saai wordt en uiteindelijk het een hele gave avond vinden.

Duiken

Duiken

Altijd al een keer de onderwaterwereld willen bewonderen? Dit is je kans om een echte strandduik te maken en professioneel te leren duiken met goede (eventueel Nederlandse) begeleiding. Er is de mogelijkheid om de hele dag te snorkelen en ondertussen zullen ook de duiken plaatsvinden. Tot een diepte van ongeveer 6 meter kan je de mooiste zeesterren, vissen en plantjes bekijken! Zowel mogelijkheden voor beginners als gevorderde duikers.

Aqualand

Aqualand

Het grootste waterpark van Gran Canaria! Glijbanen in alle soorten en maten voor een dag vol actie en plezier. Ook kan je lekker op het gras liggen zonnen, naar een restaurantje gaan of even kijken in één van de souvenir shops. Een dagje volop relaxen en bijkomen!

Pacha Experience

Pacha Experience

Een bekende en zeer mooie discotheek in Playa del Ingles, Disco Pacha. Ga gezellig mee een avondje feesten in deze tent met vele anderen, de beste muziek en de lekkerste drankjes! Bij de avond inbegrepen is 2 uur lang onbeperkt bier, fris en diverse mixdrankjes drinken.

ACTIVITEITEN in Playa del Inglés

Wil jij weten welke activiteiten en excursies je kunt volgen in Playa Del Inglés? Bekijk zelf het gevarieerde aanbod in Playa Del Inglés en krijg een indruk van de mogelijkheden. De Beachmasters reisleiding ter plaatse vertelt je graag meer!