Waarom Sliema

  • De vetste watersportactiviteiten
  • Chillen op de mooiste stranden van Malta
  • 24 uur per dag stappen in het uitbundige uitgaansleven
Toon 0 vakanties

Activiteiten

Kroegentocht

Kroegentocht

Voor deze gezellige avond zijn de beste kroegen van St. Julians uitgezocht. Je leert het uitgaansleven direct kennen en je weet waar je moet zijn de rest van je vakantie! Om de avond te beginnen staan er welkomstshotjes voor jullie klaar.

Spirit of Malta Cruise

Spirit of Malta Cruise

Even lekker een hele dag chillen? Cruise mee naar de mooiste plekken van het eiland. Relaxen, zonnen, en de mogelijkheid om te zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water! Een heerlijk uitgebreid lunchbuffet zal op de boot geserveerd worden en onbeperkt bier, wijn en fris. Geniet en dans mee op het dek met beste muziek!

Giunpula

Giunpula

We laten de weekenddrukte van Paceville even voor wat het is en gaan écht clubben. Stappen zoals de Maltezen het doen in de allergrootste en allermooiste openluchtdiscotheek van het eiland!

Café del Mar

Café del Mar

Met de bus ga je richting het noorden, Buggiba, waar je deze mooie club vindt. Café del Mar is buiten, heeft een restaurant, een bar én een groot zwembad dat overloopt in de zee. Geniet hier van de prachtige zonsondergang! Begin van de avond is het vooral relaxen, daarna is er zeker een feest. Heel relaxt allemaal. Je krijgt een drankje gratis wanneer je voor 20.00 uur binnen bent.

Duiken

Duiken

Wil je ook een prachtige onderwaterwereld zien? Dit is waar Malta bekend om staat! Try a Dive en ontdek samen met professionele duikinstructeurs de koraalriffen en kleurrijke vissen van het eiland. Je krijgt een korte introductie in een zwembad om de basis te leren. Daarna mag je de zee in en wel duiken tot 12 meter diep!

Jeepsafari Gozo

Jeepsafari Gozo

Even wat anders dan al het feesten? Ontdek nu de groene variant van Malta en rijd mee langs de mooiste plekjes van Gozo! In de hoofdstad staat er een lekker 3 gangen lunch klaar met een drankje. Tussendoor nemen we nog een verfrissende duik, dus trek je zwemkleding vast aan!

Relaxing Beach Day

Relaxing Beach Day

Het mooiste strand van Malta mag je niet missen. Neem een duik, relax en kom bij van alle heftige feesten. Inclusief een heerlijke lunch met sandwiches en vers fruit!

ACTIVITEITEN in Sliema

Wil jij weten welke activiteiten en excursies je kunt volgen in Sliema? Bekijk zelf het gevarieerde aanbod in Sliema en krijg een indruk van de mogelijkheden. De Beachmasters reisleiding ter plaatse vertelt je graag meer!