• Overal staat 24/7 reisleiding klaar
  • Meer dan 250.000 jongeren gingen jou voor
  • 4-sterren klantbeoordeling op Trustpilot
  • 24/7 reisleiding
  • 250.000+ jongeren geboekt
  • 4-sterren klantbeoordeling
  • EERLIJKE PRIJZEN altijd inclusief alle verplichte kosten
Sfeerfoto Egeïsche Kust

Jongerenreizen Egeïsche Kust

De Egeïsche Kust is één van de mooiste kusten van Turkije. Deze 360 kilometer lange kust aan de helderblauwe Egeïsche zee telt oneindig veel stranden. Het warme water en het heerlijke zonnetje brengen je in de ultieme vakantiesfeer. Voor een geslaagde jongerenreis zit je hier goed!

Beroemde badplaats Marmaris
Beachmasters biedt verschillende jongerenreizen aan naar de beroemde badplaats Marmaris. In de gezellige barretjes en gigantische discotheken wordt gefeest totdat je erbij neervalt! Vanwege de warme temperaturen die je tot diep in de nacht voelt zijn de meeste discotheken in de buitenlucht.

Jongerenreizen naar de Egeïsche Kust: volop excursies
Als je jouw vakantie doorbrengt aan de Egeïsche kust, dan moet je beslist een bezoekje brengen aan de Hammam, laat je verwennen in het Turkse badhuis met een heerlijke massage. Of breng een dag door in het Aquapark, net even iets anders dan een dagje strand, je vindt hier vele verschillende glijbanen, de één nog groter dan de ander.

Bekijk onze jongerenreizen en beleef de vakantie van je leven aan de Egeïsche Kust!

Kies daarom jongerenreizen naar de Egeïsche Kust:

  • Mooiste kust van Turkije
  • Oneindig veel stranden
  • Dansen onder de sterrenhemel van Marmaris

Feesten en uitgaan

Club Joy

Deze club is gevestigd in de Barstreet en één van de bekendste uitgaansgelegenheden van Marmaris. In deze moderne openluchtdiscotheek worden de beste dansplaten gedraaid door bekende DJ’s, als onder andere DJ Jean en Sunnery James. Met zo’n 1000 andere gasten is dit een tent om de hele avond lekker los te gaan!

Meer discotheken en kroegen Egeïsche Kust

Activiteiten en Excursies

Chill-out Beachday

Lekker de hele dag chillen met andere Beachmasters op een mooi exclusief stuk strand? Ga mee met onze Chill-out Beachday! Als lunch kan je genieten van een heerlijke BBQ. Er staat een DJ te draaien op het strand, iedereen kan een ritje maken op de banaan en er is nog genoeg tijd voor veel andere leuke spellen.

Meer activiteiten en excursies Egeïsche Kust
lorlTkLJiUY 330 185 transparent 1
beachparty

c.a. €29

Zon, Zee en Strand

Long Beach

De naam Long Beach suggereert een lang strand, en dat klopt! Het is zeker een paar kilometer lang en van alle gemakken voorzien. Zo kun je overal op het strand gebruik maken van WiFi, geen hoge telefoonrekeningen dus! Daarnaast zijn overal strandbedjes die je gratis kunt huren als je iets te eten of drinken besteld bij het restaurant wat bij het stukje strand hoort. Ook kun je bijvoorbeeld een Jetski huren, dit kost je ongeveer 70 Lira (ongeveer 30 euro). Zeker een aanrader om eens te doen!

Meer stranden Egeïsche Kust

Foto's en Video's

ysrZyRaR6dg 330 193 transparent 1

Meer foto's en video's Egeïsche Kust

Snel zoeken

Toon 17 vakanties >
  • facebook,twitter,googleplus,email,print,favorites addthis_default_style addthis_32x32_style xa-4d36a7b84c3f3c94

Plaatsen in Egeïsche Kust